• 3 Ιουνίου, 2020

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ζήσης Ντελόπουλος: “Είμαστε έτοιμοι για μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό”

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ζήσης Ντελόπουλος: “Είμαστε έτοιμοι για  μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό”

Ο διοικητικός ηγέτης του ΓΣΑ ανέφερε ότι περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με την αναδιάρθρωση κατηγοριών, σχολιάζοντας πως η ομάδα με τέσσερις προσθήκες θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν

Η ρευστή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με ενδεχόμενη αναδιάρθρωση κατηγοριών -συγκεκριμένα της SuperLeague 2 με την Football League- αλλά και τη μορφή της νέας Γ’ Εθνικής (έχει αποφασιστεί από την ΕΠΟ ότι θα ανέβουν οι ομάδες από τα τοπικά αλλά όχι ποιες θα πέσουν σε αυτά) όπως είναι λογικό, φρενάρουν τις εξελίξεις στον ΓΣ Αλμυρού.

Επικοινωνήσαμε με τον διοικητικό ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ζήση Ντελόπουλο ο οποίος δήλωσε παρών για πρωταθλητισμό, μίλησε για το ρόστερ και τον προπονητή, ενώ αναφέρθηκε σε συνάντηση προέδρων της Γ’ Εθνικής για κατάθεση προτάσεων προς την ΕΠΟ.

Αρχικά ο κ. Ντελόπουλος δήλωσε: “Το τελευταίο διάστημα είμαι σε επικοινωνία με πολλούς παράγοντες άλλων ομάδων της Γ’ Εθνικής κι αυτό που περιμένουμε να δούμε από την ΕΠΟ είναι η αναδιάρθρωση στις παραπάνω κατηγορίες, δηλαδή να ενωθεί η SuperLeague 2 με την Football League και να γίνει σε δύο ομίλους, Βόρειο και Νότιο. Θέλουμε μία νέα Γ’ Εθνική με τέσσερις ή πέντε ομίλους από τους οποίους θα ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου” και εξήγησε το σκεπτικό μιας τέτοιας προοπτικής: “Έτσι όπως είναι η Γ’ Εθνική, χρειάζεται ένα ποσό γύρω στις 70-80.000 για να στήσεις μια καλή ομάδα και για να κάνεις πρωταθλητισμό πάνω από 100.000. Εφόσον κάποιος πρόεδρος ή παράγοντας θέλει να επενδύσει αυτό το ποσό, δεν γίνεται να ανέβει η ομάδα σε μία κατηγορία όπως ήταν η Football League φέτος που οι ομάδες είχαν υποσχέσεις για 100.000 έσοδα και τελικά πήραν 22.000. Πρέπει οι ομάδες που ανεβαίνουν από τη Γ’, να μπαίνουν στο επαγγελματικό κομμάτι, να γίνονται ΠΑΕ. Σίγουρα για να γίνει μία ομάδα ΠΑΕ απαιτείται κάποιο κεφάλαιο, αλλά ανοίγονται άλλες προοπτικές, διαφορετικοί αντίπαλοι, άλλες χορηγίες, άλλη αίγλη.  Η αναδιάρθρωση που έγινε φέτος με τις τρεις κατηγορίες και μετά τη Γ’ Εθνική κατά γενική ομολογία δεν ήταν πετυχημένη. Περιμένουμε τις εξελίξεις από την Ομοσπονδία για να νικηθούμε αναλόγως”.

“Τον πρώτο λόγο ο Αλέξης Κούρτογλου”

Ο κ. Ντελόπουλος επισήμανε ότι θα επιδιώξει να κάνει μια συνάντηση με άλλους προέδρους το επόμενο διάστημα, ώστε από κοντά να συζητήσουν τα θέματα αυτά και να καταθέσουν εν συνεχεία την πρότασή τους στην ΕΠΟ. “Θα συσταθεί μία επιτροπή που θα διεκδικήσει όλα αυτά” είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι με τη σημερινή μορφή της κατηγορίας, πολλοί πρόεδροι δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα που οι αγώνες θα γίνουν χωρίς κόσμο, με λιγότερες χορηγίες.
Τέλος, ερωτηθείς για τους παίκτες του ΓΣΑ και τον προπονητή της επόμενης περιόδου ήταν σαφής: “Αναμένουμε την ΕΠΟ αναφορικά με όλα αυτά που προαναφέραμε, ωστόσο είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μιλήσει με ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει πολύ καλό υλικό που με τέσσερις προσθήκες μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΓΣΑ διαθέτει αξιόλογο βασικό κορμό. Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, τον πρώτο λόγο έχει ο Αλέξης Κούρτογλου που είναι καλός χαρακτήρας, τίμιος και οδήγησε την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού από τη στιγμή που ανέλαβε. Θα μιλήσουμε μαζί του πρώτα, αυτό είναι το ηθικό και το σωστό. Δηλώνουμε το “παρών”, είμαστε έτοιμοι για να έχουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο καινούργιο πρωτάθλημα”.


Σχετικά Άρθρα

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…
Τα κορίτσια βόλεϊ του Αλμυρού και της Σκοπέλου σε δράση!

Τα κορίτσια βόλεϊ του Αλμυρού και της Σκοπέλου σε δράση!

Ο πρώτος αγώνας βόλεϊ για την ομάδα του ΓΣΑ δόθηκε το βράδυ των Θεοφανίων. Η κυανόλευκη…
Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ευξεινούπολης με 4-3. Ο Πρωτεσίλαος…