• 16 Απριλίου, 2020

Τρόφιμα για το φιλόπτωχο του Αγίου Νικολάου Αλμυρού από τις Ζέττα Μακρή και Μάχη Ροϊλού

Τρόφιμα για το φιλόπτωχο του Αγίου Νικολάου Αλμυρού από τις Ζέττα Μακρή και Μάχη Ροϊλού

Ευχαριστήριο των μελών του Φιλοπτώχου

Μετά τη δημοσίευση της έκκλησης για βοήθεια συγκέντρωσής τροφίμων για τις 67 οικογένειες που στηρίζει το φιλόπτωχο του Αγίου Νικολάου Αλμυρού από την ιστοσελίδα μας e-almyros.gr, η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κα Ζέττα Μακρή, επικοινώνησε μαζί μας, ζητώντας μας τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει.

Έτσι κινητοποίησε φίλους και συνεργάτες και ήρθαν στον Αλμυρό τη Μ. Τετάρτη το απόγευμα, με τρόφιμα ανάλογα και με τη λίστα αναγκών που είχαμε δημοσιεύσει.

Η κα Ζέττας Μακρή δήλωσε στην κάμερα του e-almyros.gr: Ανταποκρίθηκα μαζί με την κα Μάχη Ροϊλού και τους συνεργάτες του γραφείου στην έκκληση την οποία έκανε η ενορία του Αγίου Νικολάου Αλμυρού που είναι γνωστή για το φιλάνθρωπο έργο της και ευτυχώς για ‘μενα το πληροφορήθηκα από τη φίλη μου Βιβή Τσιντσίνη. Σπεύσαμε λοιπόν στο βαθμό που μπορούμε και στο βαθμό που επιβάλλεται να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν περισσότερο τώρα παρά κάθε άλλη φορά την ανάγκη μας. Καλή Ανάσταση σε όλους. Χρόνια Πολλά. Του χρόνου θα είναι όλα καλύτερα και θα ‘μαστε όλοι μαζί.

Ο πατέρας Βασίλειος Παναγιώτου ευχαρίστησε τη βουλευτή: Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και των Ιερέων του Αγίου Νικολάου Αλμυρού, είμεθα υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε από βάθους ψυχής και καρδίας τη βουλευτή μας κα Ζέττα Μακρή, η οποία κατέβαλε την προσπάθεια, άφησε την Αθήνα και πέρασε από εδώ για να μας φέρει τρόφιμα, δείχνοντας έτσι την αγάπη προς τους συμπολίτες μας, αυτούς οι οποίοι περνούν δύσκολες στιγμές. Ευχόμαστε ο Θεός να της δίνει δύναμη και υγεία και πάντοτε να τις δίδει τη φώτιση, ώστε να ασκεί τα βουλευτικά της καθήκοντα παράλληλα με την αγάπη προς τους συμπολίτες μας.

Σε δελτίο τύπου της το γραφείο της βουλευτή δημοσιεύει:

Στην τοπική κοινωνία είναι γνωστή, η ξεχωριστή φιλανθρωπική δραστηριότητα των ιερέων της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στον Αλμυρό. Το έργο τους το στηρίζει μια δραστήρια ομάδα γυναικών και οι ανάγκες, αυτές τις ημέρες, είναι εξαιρετικά αυξημένες.

Μαζί με την ευαίσθητη στα θέματα αυτά κ. Μάχη Ροϊλού προσφέραμε τρόφιμα, που η ενορία ζήτησε και συνεισφέραμε στην μεγάλη και σταθερή δράση τους. Οι κάτοικοι του Αλμυρού είχαν, ήδη, και αυτοί συνδράμει γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και την δράση της ενορίας.

Ευχαριστήριο

Τα μέλη του Φιλοπτώχου, αλλά και εμείς από την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού και ιστοσελίδα e-almyros.gr, ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Κυρίως πρόκειται για συμπολίτες μας, που από το υστέρημά τους πρόσφεραν στις 67 οικογένειες που έχουν ανάγκη την συνδρομή μας. Ο αγώνας είναι αδιάκοπος, καθώς οι ανάγκες δεν σταματούν στην περίοδο του Πάσχα. Όσοι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό τηλεφώνου 6984641105. Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση.


Σχετικά Άρθρα

Η Ζ. Μακρή στους αγιασμούς σχολείων της Μαγνησίας- τιμήθηκε για τις πρωτοβουλίες της

Η Ζ. Μακρή στους αγιασμούς σχολείων της Μαγνησίας- τιμήθηκε για τις πρωτοβουλίες της

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού…
10η Εθελοντική Αιμοδοσία Ζέττας Μακρή με «Αλληλεγγύη»

10η Εθελοντική Αιμοδοσία Ζέττας Μακρή με «Αλληλεγγύη»

“Την 10η εθελοντική αιμοδοσία γιορτάζω μαζί με την «Αλληλεγγύη» και τους δεκάδες φίλους εθελοντές αιμοδότες και…
Η Ζ. Μακρή κεντρική ομιλήτρια στην ΟΝΝΕΔ για τη σχολική βία 

Η Ζ. Μακρή κεντρική ομιλήτρια στην ΟΝΝΕΔ για τη σχολική βία 

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν κεντρική ομιλήτρια…