• 1 Απριλίου, 2020

Ειδική μέριμνα του Δ. Αλμυρού για τη στήριξη ζωντοχήρων και ανύμφευτων

Ειδική μέριμνα του Δ. Αλμυρού για τη στήριξη ζωντοχήρων και ανύμφευτων

Ο Δήμος μας συζητείται και πάλι στο πανελλήνιο, αυτή τη φορά για νέα, καινοτόμα πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού. Μετά από τη λήψη μέτρων εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού για τις ευπαθείς ομάδες, τους ηλικιωμένους και τους απόρους, ο Δήμος Αλμυρού, λαμβάνει ειδικά μέτρα για τους ζωντοχήρους, τις ζωντοχήρες και τους ανύπαντρους συνδημότες μας.

Τη συγκεκριμένη ευπαθή ομάδα θα αναλάβουν προσωπικά οι Αντιδήμαρχοι του Αλμυρού και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ εκ περιφοράς. Εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν τα τηλέφωνα επικοινωνίας για τους αιρετούς που θα αναλάβουν τους ζωντοχήρους και αυτούς που θα αναλάβουν τις ζωντοχήρες και τους ανύπαντρους. Αυτή τη στιγμή, εκδηλώνονται προτιμήσεις από τους αιρετούς και μάλλον θα καταλήξουμε στη διαδικασία της κλήρωσης, καθώς μια συγκεκριμένη κατηγορία, έλκει την προτίμηση των περισσοτέρων.

Μερικές από τις πρωτοβουλίες που ανακοινώθηκαν είναι:

– Δημοτικό γραφείο συνοικεσίων

– Παροχή υπολογιστών, με κάμερες και μικρόφωνα για τη δυνατότητα επικοινωνίας των ζωντοχήρων και ανύπαντρων με παπά, ψυχολόγο, κοινωνικές υπηρεσίες και τα μέλη του γραφείου συνοικεσίων on line

– Βιβλίο για εκμάθηση facebook, Instagram και όλων των κοινωνικών δικτύων

– Εγχειρίδιο συμβουλών για την αισθητική με τίτλο «το νου σου, κάποια στιγμή θα βγεις έξω, πρέπει να βλέπεσαι», προσφορά του τοπικού studio αισθητικής F & B.

Την πιο καινοτόμα πρωτοβουλία σας την αφήσαμε για το τέλος. Θα δημιουργηθεί πλατφόρμα με ψηφιακή βοηθό (digital assistant), η οποία θα κρατά συντροφιά στα μέλη. Κυρίως θα έχει τον ρόλο του ακροατή, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα θα κάνει κοπλιμέντα στον χρήστη, όπως «φτου σου κοπελάρα μου», «τα σπας σήμερα», «να ‘μουν κορωνοϊός για να ‘μαι πιο σιμά σου», «τύφλα να ‘χει ο Μπραντ Πιτ μπροστά σου, λεβέντη μου» κτλ.

Ο Δήμαρχος στην ανακοίνωση του project, έκλεισε την ομιλία του με το σύνθημα «καμία μόνη, κανένας μόνος, στον Αλμυρό πάμε δυο-δυο κόντρα στον κορωνοϊό»

 

 

Καλή μας Πρωταπριλιά! Και του χρόνου με υγεία!

(Δήμαρχε, σε αξιοποιήσαμε και φέτος, αλλά ξέρουμε, δεν μασάς)

Ακολουθούν μερικά από τα παλαιότερα πρωταπριλιάτικα άρθρα μας…


Σχετικά Άρθρα

Οικονομική αντεπίθεση – Μόνο σε ευρώ η αγορά τσίπουρου – Από το event στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου η πρόταση ανάκαμψης

Οικονομική αντεπίθεση – Μόνο σε ευρώ η αγορά τσίπουρου – Από το event στο αεροδρόμιο Ν.…

Μετά το διάταγμα του Πούτιν να αγοράζεται το ρωσικό αέριο σε ρούβλια, διαταράσσονται οι οικονομίες των…
Αλυσίδα καταστημάτων από Αλμυριώτισσα με αφορμή τα σελφ-τεστ – Προσλήψεις

Αλυσίδα καταστημάτων από Αλμυριώτισσα με αφορμή τα σελφ-τεστ – Προσλήψεις

Αλυσίδα καταστημάτων ανοίγει με διαδικασίες φαστ τρακ, Αλμυριώτισσα επαγγελματίας με αφορμή τα σελφ-τεστ, ενώ έχουν ανοίξει…
Νέο επεισόδιο της εκπομπής “στο χωριό” στον Αλμυρό – Κρυφά τα γυρίσματα

Νέο επεισόδιο της εκπομπής “στο χωριό” στον Αλμυρό – Κρυφά τα γυρίσματα

Μετά το επεισόδιο της εκπομπής “στο χωριό” που γυρίστηκε στη Βρύναινα, η παραγωγή, μετά τη σύσταση…