• 30 Μαρτίου, 2020

“Ηρωική συνωμοσία” Δημάρχου – Αντιδημάρχου – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

“Ηρωική συνωμοσία” Δημάρχου – Αντιδημάρχου – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Ηρωική συνωμοσία

Ο Αντιδήμαρχος κ. Αργυρόπουλος και ο Δήμαρχος Αλμυρού, δυάδα όπως το επιτρέπουν οι περιορισμοί κυκλοφορίας, έπραξαν μια ηρωική συνομωσία ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Περνώντας για υπηρεσιακούς λόγους από το μνημείο που άλλοτε κατέθεταν στεφάνι, εν μέσω πλήθους πολιτών και επισήμων, συζήτησαν τη «μοναξιά» του μνημείου. Μαθαίνουμε από φίλο «κουτσομπόλη» ότι, εξέφρασε ο Δήμαρχος την επιθυμία του στον Αντιδήμαρχο «θα ‘θελα να καταθέσω ένα στεφάνι… για τη μνήμη των ηρώων…». Λίγες ώρες αργότερα ο Αντιδήμαρχος, βρήκε στεφάνι, το παρουσίασε στον Δήμαρχο και σε ένα βουβό προσκύνημα, πήγαν οι δυο τους στον Άγιο Δημήτριο και κατέθεσαν το στεφάνι. Χωρίς χειροκρότημα, χωρίς εμβατήρια, έτσι απλά, από τον πρώτο άνδρα της πόλης, για τους ήρωες και την Ελλάδα, για τη θρησκεία μας. Όταν είδα την φωτογραφία αναρτημένη, στο προφίλ του Αντιδημάρχου, με το σχόλιο «επειδή οι ήρωες και όσοι μας έκαναν την Τιμή να ζούμε σε ανεξάρτητη Πατρίδα, δεν έχουν ανάγκη από πλήθος και συνωστισμό. Είναι πάντα στο νου και στην καρδιά μας. Τιμής Ένεκεν. Χρόνια πολλά στους Έλληνες!! Χρόνια πολλά Δήμαρχε!!!» σκέφτηκα ότι δεν με νοιάζει ποιος και γιατί, αλλά σε κάθε περίπτωση, μου αρέσει και με παρηγορεί το γεγονός, ότι το μνημείο δεν έμεινε «ορφανό» και ότι οι ψυχές αναπαύθηκαν από αυτή την πράξη.

Να ‘μαστε γεροί, του χρόνου, να γιορτάσουμε τη διπλή μας εορτή, όλοι μαζί.

ΕΒΟΛ και εταιρική ευθύνη πάνε μαζί

Το παρών δίνει στην εταιρική ευθύνη και πάλι η ΕΒΟΛ. Με το παρακάτω Δελτίο Τύπου ανακοινώνει την χορηγία ενός υπερηχοτομογράφου στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας: Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που έκανε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και αποφάσισε να χορηγήσει στη μονάδα ΜΕΘ άμεσα έναν υπερηχοτομογράφο τύπου QBIT 7 (αξίας 12.000,00 ευρώ), τον οποίο θα παραδώσει η εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού «ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ν. ΑΕ». Ο ως άνω ιατρικός εξοπλισμός θα βοηθήσει στον αγώνα και τη μάχη που δίνουν οι γιατροί και νοσηλευτές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας (Νοσοκομείο αναφοράς για τη Θεσσαλία) στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος που πλήττει τον τόπο μας, την πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19).

Χαλάλι τα χιλιάδες γαλατάκια κακάο ΕΒΟΛ που ήπια στα νιάτα μου… Πιάσανε τόπο…

Συγχαρητήρια Έλληνες

Συγχαρητήρια μας δίνουν διεθνώς για τη συνεργασία και κατανόηση των Ελλήνων, ώστε να ληφθούν εξ αρχής αυστηρά μέτρα, αλλά και να τηρηθούν. Ευχαριστούμε κύριοι, αλλά… φοβού τον Έλληνα… Το ότι ο Έλληνας συμμορφώθηκε με τα μέτρα για τον κορωνοϊό, δεν σημαίνει ότι θα δεχθεί να τον τσιπάρουν σα ζώο, ούτε ότι θα δεχθεί κάμερες αναγνώρισης προσώπου στις πόλεις και τα χωριά, για το… καλό του.

Θα μου πεις κυρία μου… κι εσύ από αυτούς είσαι; Από αυτούς που βλέπουν παντού συνομωσίες; Όχι αλλά… συμβαίνει ήδη σε άλλες χώρες, είτε το ένα, είτε το άλλο, είτε και τα δυο… Κοντοζυγώνει θα έλεγα. Ούτε από αυτούς που λένε ότι κατασκεύασαν τον ιό είμαι, από αυτούς δηλαδή, που αναδημοσιεύουν μελέτες που αναφέρουν ότι για να δημιουργηθεί αυτός ο ιός (ο οποίος δεν μεταδίδεται από ζώο σε άνθρωπο), θα έπρεπε κάποιος άνθρωπος, να προσβληθεί ταυτόχρονα από άρρωστο αρμαντίλο και άρρωστη νυχτερίδα, να μπορέσουν να κάνουν ένωση τα δυο τους τα μικροβιάκια, ώστε να αρρωστήσει ο άνθρωπος και να δημιουργηθεί έτσι ο κορωνοϊός αυτός… Δεν το λέω… γιατί είναι πιο πιθανό… και περισσότερο απίθανο να έγινε σε κάποιο εργαστήριο… Ε; Ίσως να μη μάθουμε, ποτέ.

Το σίγουρο είναι ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μέσα στο φόβο που δικαιολογημένα έχει σπαρθεί παγκοσμίως, είναι εύκολο να πιστέψει κανείς οτιδήποτε. Η ψυχραιμία και ο χρόνος είναι οι καλύτεροι ιατροί.

Παράλογοοο…

Πριν κάναμε Πάσχα και δεν παίρναμε δώρο Πάσχα, τώρα παίρνουμε δώρο Πάσχα και δεν κάνουμε Πάσχα… Παράλογο; Δεν απαντάει, άρα λογικό!

Ουδέν σχόλιο

Τι να πω για τις φόλες; Τα ‘χουμε πει όλα.

Αντί σχολίου, θα ήθελα να ρίξω και λίγο φως στην άλλη πλευρά.  Στους φιλόζωους δηλαδή που συμπληρώνουν το ειδικό χαρτάκι, ώστε να μπορέσουν να σιτίσουν τα αδέσποτα, τώρα που δεν βρίσκουν ούτε τη μισοφαγωμένη τυρόπιτα του κακομαθημένου μπόμπιρα…

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

Και επειδή και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή… και καρδιά και αγαπάνε… Προσέξτε εσείς οι «καραντινιέροι» τα δώρα της συζύγου… μην είναι σαν αυτά της φωτογραφίας.


Σχετικά Άρθρα

Θαλάμωσαν! – Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

Θαλάμωσαν! – Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

έκδοση 31/8/2024 Ψαρ’άδικα Ένα …επιφώνημα έρχεται στο μυαλό μου κυρία μου όταν σκέφτομαι τα δεινά που…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…