• 9 Μαρτίου, 2020

“Αλύγιστες” οι Κορασίδες του Χρήστου Μακρή!

“Αλύγιστες” οι Κορασίδες του Χρήστου Μακρή!

Αλύγιστες οι Κορασίδες του Χρήστου Μακρή! Στον προτελευταίο αγώνα του ομίλου τους στο πρωτάθλημα Κ18 (Κορασίδων) που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό του Αλμυρού, κέρδισαν τον Ασκληπιό Τρικάλων με μεγάλη ανατροπή στο σκορ.

Βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 σετ (23-25 και 20-25), όμως κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα. Βελτίωσαν την υποδοχή τους, μείωσαν με 25-18 παίρνοντας το τρίτο σετ και το σημείο που άλλαξε ο αγώνας ήταν στο 4ο όταν το σκορ διαμορφώθηκε 3-13. Τότε, ο προπονητής του ΓΣΑ προχώρησε σε αλλαγές και τα κορίτσια που μπήκαν να αγωνιστούν, είχαν πολύ καλή απόδοση και ισορρόπησαν την αναμέτρηση. Η γηπεδούχος ομάδα σταδιακά άρχισε να μειώνει το σκορ που έγινε 14-17, ισοφάρισαν και προσπέρασαν 21-20, για να ολοκληρώσουν με 25-21. Στο τάι μπρέικ, με πολύ καλή ψυχολογία και ρυθμό, έφθασαν εύκολα στο 15-5 και πανηγύρισαν μία νίκη, αδιάφορη βαθμολογικά που την χάρηκαν όμως πολύ με τον τρόπο που σημειώθηκε.
Ο ΓΣΑ είναι δεύτερος στον όμιλο με 11 νίκες σε 13 αγωνιστικές, κάνει φινάλε εκτός έδρας κόντρα στο Φιλαθλητικό στις 23 του μηνός και μετά έχει αγώνα μπαράζ με τον τρίτο του άλλου ομίλου που θα διεξαχθεί στον Αλμυρό.

Τέλος, να επισημάνουμε πως αυτός ο δυνατός αγώνας ήταν μια πολύ καλή πρόβα τζενεράλε για το Φάιναλ Φορ Γυναικών που ακολουθεί. Τα περισσότερα κορίτσια των Κορασίδων απαρτίζουν το ρόστερ της Γυναικείας Ομάδας που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Κατηγορία, στο Φάιναλ Φορ του Αλμυρού στις 13-14-15 Μαρτίου που, δυστυχώς, μετά τη χθεσινή απόφαση του Υπουργείου Υγείας, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Σετ: 23-25, 20-25, 25-18, 25-21, 15-5.
Για τον Αλμυρό έπαιξαν: Αραμπατζή Σ., Μητσογιάννη, Τσιγάνη, Αραμπατζή Χρ., Χατζηκυριάκου, Κωτούλα, Μπουκουβάλα, Τσανή, Κυρίτση, Κούτε, Μαυρογέννη, Μητσογιάννη Φ., Νάντζιου, Μαχά.


Σχετικά Άρθρα

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…
Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ καθώς επιστρέφουν στον σύλλογο όλες οι αξιόλογες αθλήτριες…
Συνεχίζουν μαζί ΓΣΑ και Λευτέρης Τιρτιράκης

Συνεχίζουν μαζί ΓΣΑ και Λευτέρης Τιρτιράκης

Η δουλειά του Λευτέρη Τιρτιράκη εκτιμήθηκε από τον έφορο του τμήματος βόλεϊ του ΓΣΑ Θανάση Χατζηκυριάκο…