Τρίποντο …στο ρελαντί για τους πρωτοπόρους

Τρίποντο …στο ρελαντί για τους πρωτοπόρους

Ακόμη ένα τρίποντο για τη Δήμητρα, 3-1 απέναντι στη Δάφνη σήμερα Κυριακή 8/3. Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά κέρδισε στο ρελαντί… αφού η διαφορά δυναμικότητας με τους Βολιώτες ήταν εμφανής.

Μία καλή ευκαιρία στα πρώτα λεπτά όταν Κατής-Φαράντος συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Κοντοβάς είχε πλασέ στην κίνηση που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο. Το 1-0 στο 15’: μπαλιά του Στεφανή, κατέβασε με πολύ ωραίο κοντρόλ ο Κλουκουτάρας και σκόραρε με πλασέ στην απέναντι γωνία. Ακολούθησαν αρκετές φάσεις για τους γηπεδούχους για να σκοράρουν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες με τους Κοντοβά, Κλουκουτάρα, όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο 50’ το 2-0 όταν από διαγώνια μπαλιά του Κατή, επωφελήθηκε ο Κρανάς, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ παραβίασε την εστία της Δάφνης. Στο 67’ το τρίτο τέρμα με πλασέ του Κοντοβά πάνω από τον γκολκίπερ, ύστερα από ασίστ του Κατή. Ακολούθησε ένα ακυρωθέν τέρμα του Αραπίτσα και το τελικό 3-1 γράφτηκε στο 81ο λεπτό με κεφαλιά του Τσορμπαντζή.

Δήμητρα: Τσιλίγκος (58’ Σιδέρης), Φαράντος (58’ Στεργίου), Μπιρμπίλης, Τσιάτσιος, Στεφανής (65’ Χονδρογιάννης), Καρράς, Κρανάς, Κατής, Αραπίτσας, Κοντοβάς, Κλουκουτάρας (65’ Μπασαγιάννης).
Δάφνη: Αβδελάς, Τσέλος (55’ Χιώτης), Σιαμέτης, Φιλοσόγλου, Λιόλιος, Τσορμπαντζής, Κακάλιας, Ρουσσάς, Λούκας, Μαρέδης, Βαρελόπουλος (80’ Πουρνάρας).


Σχετικά Άρθρα

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Το πρόγραμμα αγώνων του διημέρου 30-31 Μαρτίου

Το πρόγραμμα αγώνων του διημέρου 30-31 Μαρτίου

Η ΕΠΣΘ ανακοίνωσε το πρόγραμμα αγώνων του διημέρου 30-31 Μαρτίου. Ο ΓΣΑ υποδέχεται τον Πύρασο, ενώ…