• 8 Μαρτίου, 2020

“Χ”αμένη ευκαιρία για τους Μυρμηδόνες

“Χ”αμένη ευκαιρία για τους Μυρμηδόνες

«Χ»αμένη ευκαιρία για τους Μυρμηδόνες να πιάσουν εκ νέου κορυφή και το κυριότερο, να αποσπαστούν από την τέταρτη θέση. Στο μεγάλο ματς που έγινε σήμερα Κυριακή 8/3 στο γήπεδο Πλατάνου –το καλύτερο σε χορτάρι στο τοπικό πρωτάθλημα-, οι Μυρμηδόνες έμειναν στο 1-1 με το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης έχοντας χαμένο πέναλτι για να πάρουν το τρίποντο.

Το 0-1 στο 18ο λεπτό με τον Σιώμο ύστερα από προσπάθεια του Παπαστεργίου και πάσα του Γερολυμάτου. Στο 35’ ο Μάτζαρης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά πριν πλασάρει, πρόλαβε αμυντικός να διώξει την μπάλα. Μεγαλύτερο το ενδιαφέρον στο β’ ημίχρονο. Στο 53’ μια καλή στιγμή με σουτ του Μπούρχα από πλάγια δεξιά που κατέληξε κόρνερ (ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Π. Βούλγαρη σε γέμισμα του Κατσαβριά) και το 1-1 στο 59’ με εκτέλεση φάουλ του Μάτζαρη από το ημικύκλιο που πέρασε το τείχος και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Τάσου.

Στο 61o λεπτό, κεφαλιά του Τσαπέρου από καλή θέση εξουδετέρωσε ο Σαββίδης και φθάσαμε στο 65o όταν οι Μυρμηδόνες απώλεσαν πέναλτι. Ο Ακρίβος πάσαρε στον Μάτζαρη, αυτός ανατράπηκε από τον Σεφερκόλι και ο Νικόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Μάτζαρης το εκτέλεσε και ο Τάσσος έπεσε σωστά την αριστερή του γωνία αποκρούοντας.

Ακολούθησε μία φάση για το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης στο 69’ με σουτ του Κουτσαρνάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, πέρασε δίπλα από τον Σαββίδη κι ανέκοψε ο Κατσαβριάς ευρισκόμενος σε απόσταση ενός μέτρου μπροστά από την εστία. Καλή στιγμή είχαν στο φινάλε και οι γηπεδούχοι, στο 88’, όταν από ωραία κάθετη του Π. Βούλγαρη στην πλάτη της άμυνας, ο Ακριβός μπήκε στη διεκδίκηση με δύο αμυντικούς, η μπάλα πέρασε αλλά σε κενή εστία ο Ν. Βούλγαρης δεν πρόλαβε να επωφεληθεί.

Μυρμηδόνες: Σαββίδης, Μακρής, Γκαρνίδης, Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Παλάσκας, Ακριβός, Τσόγκας (83’ Τσεκρέζης), Δ. Μπούρχας (56’ Λανάι), Μάτζαρης (85’ Ν. Βούλγαρης), Π. Βούλγαρης.
Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης: Τάσος, Φλώρος, Κουκουτής, Τσαπέρος, Σεφερκόλι, Τσιαντής, Γερολυμάτος (86’ Λαρίσης), Σιώμος (76’ Λουτσιάνο), Κουτσαρνάκης, Κουτσούκης (90+1’ Ευθυμίου), Παπαστεργίου.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων του διημέρου 30-31 Μαρτίου

Το πρόγραμμα αγώνων του διημέρου 30-31 Μαρτίου

Η ΕΠΣΘ ανακοίνωσε το πρόγραμμα αγώνων του διημέρου 30-31 Μαρτίου. Ο ΓΣΑ υποδέχεται τον Πύρασο, ενώ…
Τοπικά ντέρμπι στη Β’ ΕΠΣΘ – Το πρόγραμμα αγώνων στις 23-24 Μαρτίου

Τοπικά ντέρμπι στη Β’ ΕΠΣΘ – Το πρόγραμμα αγώνων στις 23-24 Μαρτίου

Δύο τοπικά ντέρμπι έχουμε το Σαββατοκύριακο, Πρωτεσίλαος-Δήμητρα στον Πτελεό και Αχιλλέας-Μυρμηδόνες στο Αχίλλειο. Αναλυτικά η δράση…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Μυρμηδόνες όμως σημείωσαν το γκολ…