• 8 Μαρτίου, 2020

Ανέτρεψε 0-3 ο Αχιλλέας αλλά δεν απέφυγε την ήττα

Ανέτρεψε 0-3 ο Αχιλλέας αλλά δεν απέφυγε την ήττα

Στον αγώνα μεταξύ των δύο τελευταίων ομάδων της βαθμολογίας στη Γ’ Τοπική, που έγινε στο γήπεδο Αχιλλείου το απόγευμα του Σαββάτου, τα γκολ έπεσαν …βροχή και είχε επεισοδιακή εξέλιξη. Ο τοπικός Αχιλλέας σκόραρε τέσσερις φορές αλλά δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν αφού ηττήθηκε 4-6 από την ΑΕ Διμηνίου.

Το ματς ξεκίνησε πολύ άσχημα για τους γηπεδούχους αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο ήταν πίσω στο σκορ με 0-3. Δεν παράτησαν το ματς, μείωσαν και έφθασαν στην ολική ανατροπή που δυστυχώς δεν κράτησαν… Ο Τσεκούρας με εκτέλεση φάουλ το 1-3 στο 42ο λεπτό, ο Δρόσος με σουτ (από ασίστ Τσεκούρα) το 2-3 στο 57ο, ισοφάριση με αυτογκόλ του Αδάμου ύστερα από τελική προσπάθεια του Αργυρίου στο 65’ και ο Κραβαρίτης με σουτ έγραψε το 4-3 στο 73’ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το ματς όμως τελείωσε όπως ξεκίνησε… δηλαδή με τρία γκολ για την ΑΕ Διμηνίου μέσα σε ένα τέταρτο. Η ισοφάριση έγινε με πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι παίκτες και παράγοντες του Αχιλλέα, οι οποίοι εξέφρασαν επίσης παράπονα για την ανοχή του διαιτητή στις διαμαρτυρίες του αντιπάλου προπονητή.

Για τον Αχιλλέα: Τζαβέλας, Λούσκα, Ζάρρας, Μόσχος, Τσουκάρας, Αργυρίου, Κούκα, Τσεκούρας, Κραβαρίτης, Καρίμαλης (40’ Τσουβαλιάς), Δρόσος.


Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Ο Ευάγγελος Καρίμαλης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό του Αχιλλείου και η τοπική…
Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Για την Δευτέρα 26 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του Αχιλλέα. Οι ποδοσφαιριστές θα…
Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Με προπονητή τον Κώστα Στέκα θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αχιλλέας Αχιλλείου. Την τελευταία…