• 5 Μαρτίου, 2020

Η επίσκεψη του Νίκου Παππά στον Αλμυρό (βίντεο-φωτογραφίες-Δελτίο Τύπου)

Η επίσκεψη του Νίκου Παππά στον Αλμυρό (βίντεο-φωτογραφίες-Δελτίο Τύπου)

Στον Αλμυρό βρέθηκε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου ο πρώην Υπουργός, Νίκος Παππάς. Δημοσιεύουμε φωτογραφίες και βίντεο της επίσκεψής του στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού, καθώς επίσης και το Δελτίο Τύπου που λάβαμε.

Δελτίο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού:
Σημαντική είδηση για τον Αλμυρό αποτέλεσε η επίσκεψη του Τομεάρχη Οικονομίας Ν. Παππά ο οποίος ήταν προσκεκλημένος ως ομιλητής στην κοπή της πίτας της Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού στην κοσμική ταβέρνα «Ούτας» με πλήθος παρευρισκομένων μελών και φίλων.

Ο Ν. Παππάς επισκέφτηκε τα γραφεία της οργάνωσης όπου συνομίλησε με τα μέλη του κόμματος για την πορεία ανασυγκρότησης στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου εν όψη του 3ου συνεδρίου που θα γίνει στις 14 έως 17 Μαΐου 2020.

Ακολούθως επισκέφτηκε το Δημαρχείο όπου είχε μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους για τα προβλήματα της περιοχής της νοτιοδυτικής Μαγνησίας.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος ενημέρωσε τον κ. Παππά για τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον Δήμο του Αλμυρού με τις μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας 10ετίας και ιδιαίτερα μετά τον «Καλλικράτη» και τόνισε με έμφαση ότι αυτά τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί και γι’ αυτό είναι έτσι δύσκολη η αντιμετώπισή τους.

Η δημόσια Διοίκηση χωλαίνει οι υπάλληλοι λιγοστεύουν και όλο το προσωπικό χρειάζεται συνεχή σεμινάρια και αξιολόγηση. Τα έργα έτσι δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν και ο Δήμος να έχει μια εύρυθμη λειτουργία και την σωστή εξυπηρέτηση των δημοτών.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Δήμου που είναι από τους μεγαλύτερους της χώρας σε έκταση ιδιαίτερα στον ορεινό και στον παραλιακό όγκο.

«Αισθάνονται αποκομμένοι σαν αστροναύτες αφού έχουν καταρρεύσει οι υπηρεσίες που τους παρείχε η Νομαρχία Μαγνησίας. Εμείς ως δημοτική αρχή έχουμε προτεραιότητα την ίδρυση γραφείου αγροτικής ανάπτυξης και αντιμετωπίζουμε δυσκολίες να προσλάβουμε δυο γεωπόνους και έναν κτηνίατρο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ν. Παππάς άκουσε με ενδιαφέρον και κατανόηση όλα τα παραπάνω και μίλησε για την αδιάφορη πολιτική της Ν.Δ και του Βορίδη για τους πολλούς και υπέρ των λίγων ιδιωτών.

Στη συνέχεια ο Ν. Παππάς παραβρέθηκε στην κοπή πίτας στην ταβέρνα ως ομιλητής καυτηριάζοντας τις αντιλαϊκές και καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης της Ν.Δ των «αρίστων’» του Μαξίμου και του Μητσοτάκη, στο μεταναστευτικό, στην υγεία, στην παιδεία, στα αγροτικά, στα εθνικά θέματα καθώς και στην οικονομία.

Ακολούθησε μουσικοχορευτική βραδιά και όλοι οι παρευρισκόμενοι μέλη και φίλοι της οργάνωσης αφού έκοψαν την πίτα για το καλό της χρονιάς, και του κόμματος, έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν με την ψυχή τους παρέα με τον Ν. Παππά, τον Δήμαρχο του Αλμυρού Β. Χατζηκυριάκο, μελών της Ν.Ε και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας.

 


Σχετικά Άρθρα

Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου ένα θεατρικό δρώμενο…
Αλ. Μεϊκόπουλος-Ν. Παππάς και υποψ. ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

Αλ. Μεϊκόπουλος-Ν. Παππάς και υποψ. ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου πραγματοποιήθηκε θεσμική συνάντηση του Βουλευτή, του Τομεάρχη…
Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στη Μαγνησία τα ξημερώματα του Σαββάτου

Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στη Μαγνησία τα ξημερώματα του Σαββάτου

Με δελτίο τύπου της η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει τους πολίτες για μεγάλα ύψη βροχής που αναμένονται…