• 23 Φεβρουαρίου, 2020

Τί δήλωσαν Αλέξης Κούρτογλου και Λάκης Μπακάλης

Τί δήλωσαν Αλέξης Κούρτογλου και Λάκης Μπακάλης

Ο «Λαός του Αλμυρού» έδωσε το “παρών” στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα ΓΣΑ-Θησέας 1-0 και κατέγραψε τι ανέφεραν στις δηλώσεις τους οι προπονητές, Αλέξης Κούρτογλου και Λάκης Μπακάλης.

Κούρτογλου: «Ελπίζω η φιλοξενία που είχαμε στον Θησέα να ήταν σήμερα τόσο καλή όσο κι αυτή που έτυχε η ομάδα μας στον πρώτο γύρο γιατί έμαθα ότι στην Αγριά ήταν άριστη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή Λάκη Μπακάλη για την πορεία της ομάδας του. Έγινε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, κάτι που ήταν αναμενόμενο σε ένα τοπικό ντέρμπι. Μας άγχωσε η σκοπιμότητα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε κι όσο περνούσε η ώρα, η πίεση μεγάλωνε. Σε ένα σημείο που το ματς ήταν ισορροπημένο, πετύχαμε το γκολ και μετά κοιτάξαμε να το διατηρήσουμε, κάναμε διαχείριση του σκορ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας που ανεβαίνουν Γολγοθά εδώ και καιρό τρέχοντας, συγχαρητήρια για το θετικό σερί αποτελεσμάτων που έχουν χτίσει. Σήμερα κάναμε πολύ μεγάλο βήμα για το στόχο της παραμονής. Προσωπικά θέλω να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά και με μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Τα παιδιά κάναν κατάθεση ψυχής», ενώ ο νεαρός κόουτς του ΓΣΑ συμπλήρωσε πως χρειάζονται άλλες δύο νίκες για να εξασφαλιστεί η παραμονή.

Μπακάλης: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, πολύ δυνατό που κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες. Ο Αλμυρός ήταν καλύτερος στα πρώτα 45 λεπτά, εμείς διορθώσαμε πολλά πράγματα στο ημίχρονο, για 15-20 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δοκάρι και δύο μεγάλες ευκαιρίες, μετά το ματς ισορρόπησε και ο Αλμυρός έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Συγχαρητήρια στον Αλμυρό, εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια».


Σχετικά Άρθρα

Νίκη-βάλσαμο με φοβερή άμυνα και Μυλωνά πρώτο σκόρερ!

Νίκη-βάλσαμο με φοβερή άμυνα και Μυλωνά πρώτο σκόρερ!

Μετά από δύο ήττες που τον άφησαν πίσω στην βαθμολογία και τον στόχο της δυάδας, ο…
Ήττα για ΓΣΑ και η αγωνία παρατείνεται… Εικόνες από το ματς με τον Αστέρα

Ήττα για ΓΣΑ και η αγωνία παρατείνεται… Εικόνες από το ματς με τον Αστέρα

O ΓΣΑ έχασε 0-1 από τον Αστέρα Ριζομύλου στο στάδιο Αλμυρού και η ανησυχία στην κυανόλευκη…
Θησέας-Πύρασος 1-1 σε γκολ, δοκάρια …και διαμαρτυρίες!

Θησέας-Πύρασος 1-1 σε γκολ, δοκάρια …και διαμαρτυρίες!

Τρομερή μονομαχία ανάμεσα σε Θησέα και Πύρασο στο Βασδέκειο που το 1-1 δεν άρεσε σε καμία…