• 19 Φεβρουαρίου, 2020

Επεισοδιακός ημιτελικός για τους Τιτάνες

Επεισοδιακός ημιτελικός για τους Τιτάνες

Επεισοδιακός ήταν ο βραδινός αγώνας της Τρίτης 18/2 ανάμεσα στους Τιτάνες και το ΓΣ Βόλου, ο ημιτελικός του Εφηβικού πρωταθλήματος (με τελικό σκορ 54-61). Ξεκίνησε στις 21:00 και τελείωσε μετά από τρεις ώρες, μετά τα μεσάνυχτα (!!!) αφού, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου!

Ας δούμε πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα… Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αλμυρού και ο νικητής θα προκρίνονταν στον τελικό του πρωταθλήματος Εφήβων. Οι Τιτάνες είχαν εξαιρετική πρώτη περίοδο όταν πήραν διψήφια διαφορά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι φιλοξενούμενοι πίεσαν σε όλο το παρκέ και πήγαν το ματς στη δύναμη. Στο 33ο λεπτό, η ομάδα του Θανάση Φλεβάρη προηγήθηκε με έξι πόντους, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη διαφορά και φθάσαμε στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα. Με το σκορ 52-53, ενώ απέμεναν 18’’ για τη λήξη, ο ΓΣ Βόλου είχε μία εύστοχη βολή και στη δεύτερη, ο Βουλτσίδης πήρε το αμυντικό ριμπάουντ για την τελευταία επίθεση των Τιτάνων. Οι διαιτητές σφύριξαν μεταφορά και προκάλεσαν τις αντιδράσεις της κερκίδας και του πάγκου των Τιτάνων, οι οποίοι ζήτησαν ότι είχε προηγηθεί φάουλ.

Ο προπονητής των Τιτάνων δέχθηκε τεχνική ποινή, το ίδιο και ο βοηθός του, Κίμης Χρυσόπουλος, όπως και ο Βουλτσίδης. Οι διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους, γονείς των αθλητών ήταν έντονες και οι διαιτητές Τσάλας, Παπαγιώτης, αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Εκεί, έμειναν περίπου μισή ώρα ζητώντας την εκκένωση του γηπέδου για να τελειώσει το ματς! Αυτό έγινε παρουσία Αστυνομικών που κλήθηκαν στο κλειστό του Αλμυρού και με επτά βολές, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 52-61 σε αγώνα που εξελίχθηκε σε …παρωδία στο φινάλε.

Ο ρεπόρτερ μας, τα τελευταία λεπτά, έμεινε μαζί με όσους απομακρύνθηκαν από το γήπεδο, ακούγοντας και καταγράφοντας τα παράπονα οπαδών για τη διαιτησία και την πιθανότητα ότι μπορεί κάποιοι να μη σεβάστηκαν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παικτών.

Δεκάλεπτα: 17-7, 32-30, 43-41, 52-61
Για τους Τιτάνες: Τέντας, Κοντοστάθης, Κοσμίδης 19, Κακλιάς 9 (1), Μπιρμπίλης 4, Βουλγτσίης 9, Ζγουλέτας, Μάνος, Μπούντης, Κολοκυθάς, Μπάκος 2, Τσαουσάι 9.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…