• 16 Φεβρουαρίου, 2020

Έχασε ματς και παίκτες ο Άθλος

Έχασε ματς και παίκτες ο Άθλος

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε ο Άθλος από τη Δημητριάδα, σε αγώνα που έγινε το Σάββατο 15/2 στο γήπεδο του Πλατάνου. Η βολιώτικη ομάδα σκόραρε στο 5ο λεπτό με τον Ζαφειρόπουλο και στο 90ό με πέναλτι του Ταφίλη. Είχε αποβολή στο 35ο, αλλά και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα αφού στο 45’ ο Σκούρας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Να σημειώσουμε ότι στο 24’ ο Καλέμι τραυματίστηκε, μετέβη στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε ότι έσπασε την κλείδα.
Ο Άθλος δεν είχε κακή απόδοση. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως του έλειψε το γκολ. Απείλησε με απευθείας εκτελέσεις φάουλ των Σκούρα, Κομπούρα, Πιπινή που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στο β’ μέρος ο Ραμαντάνης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι κι άλλες δύο από πολύ ευνοϊκό σημείο που δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Μεγάλη ευκαιρία επίσης προς το τέλος όταν ο Κομπούρας πέρασε τον τελευταίο αμυντικό αλλά το σουτ του απέκρουσε λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος ο γκολκίπερ της Δημητριάδος.

Για τον Άθλο: Τούντορ, Καραΐσκος, Μαυρογένης (70’ Νικοβιώτης), Κουτσουράκης (80’ Ξυνός), Κεπεσίδης, Κρομμύδας, Σκούρας, Πιπινής, Καλέμι (25’ λ.τρ. Δημόπουλος), Κομπούρας, Μιχαλακόπουλος (46’ Ραμαντάνης).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
Προσπέρασε δύο ομάδες κι ανέβηκε δεύτερος ο Αχιλλέας!

Προσπέρασε δύο ομάδες κι ανέβηκε δεύτερος ο Αχιλλέας!

Ο Αχιλλέας κέρδισε εύκολα 0-3 τον Πηλέα στο γήπεδο ΕΤΒΑ σήμερα το πρωί και έπιασε 2η…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.