• 15 Φεβρουαρίου, 2020

Τρίποντο …εισόδου στα πλέι οφ για τον Αίαντα

Τρίποντο …εισόδου στα πλέι οφ για τον Αίαντα

Ο Αίας πανηγύρισε μεγάλη νίκη, 1-0 την Αγία Άννα κι εξασφάλισε κατά μεγάλο βαθμό την είσοδο στα πλέι οφ αν κι απομένουν αρκετά ματς ακόμη. Έγινε ματς με πολλές δυνατές μονομαχίες σε κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Σιαμέτη και του Κώστα Τσιουρέλη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αναπτύξουν μεγαλύτερη επιθετική δραστηριότητα στο πρώτο μέρος, όμως οι παίκτες του Αίαντα ήταν αυτοί που έχασαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 22’ σουτ του Θ. Κατσαβριά υπό πίεση, έφυγε άουτ, ενώ στο 29’ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διπλή φάση: σουτ του Αραπίτσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Αϊντίνη και μετά σουτ του Μπιρτσάι από την ίδια θέση ανέκοψε ο Βέργος με κεφαλιά. Ακολούθησε μία τελική με τον Σέττο για την Αγία Άννα (σουτ άουτ στο 37’) και προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Αίας είχε κλασικές φάσεις να σκοράρει. Στο 44’ από κόρνερ του Μπιρτσάι, ο Αραπίτσας έπιασε κεφαλιά από κοντά που έβγαλε εντυπωσιακά ο νεαρός τερματοφύλακας της βολιώτικης ομάδας και ο Χατζητρακόσιας έδιωξε προ του Μιχόπουλου. Στο επόμενο λεπτό, ο Αραπίτσας τη σέντρα και ο Δημητρίου, ευρισκόμενος ένα μέτρο από την εστία, έπιασε κεφαλιά-ψαράκι που απέκρουσε πολύ εντυπωσιακά ο Αϊντίνη. Οι παίκτες του Αίαντα που ήταν κοντά στη φάση διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα  είχε περάσει τη γραμμή.
Στην επανάληψη, το 1-0 έγινε στο 47’. Από πλάγιο  άουτ του Χριστέλου, η μπάλα έσκασε στο τερέν, ο γκολκίπερ δεν βγήκε και ο Μπιρτσάι με κοντινή κεφαλιά σκόραρε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποια σουτ με τους Δημολιό, Βέργο και Τζοβάρα. Του τελευταίου από καλή θέση αλλά πάνω στον Χαλάτση. Η μεγάλη φάση για γκολ πάντως ανήκε στην ομάδα της Σούρπης αφού στο 73’, από πάσα του Μπιρτσάι, σε τετ-α-τετ ο Αραπίτσας είχε δοκάρι.
Να σημειώσουμε ότι στο 67’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπασδάνης για χτύπημα στον Τσάμη και στο 82’, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Χριστέλου (επίσης δεύτερη κίτρινη).

Αίας: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Τσάμης (83’ Θ. Ξηροκώστας), Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλος, Γ. Ξηροκώστας, Μπιρτσάι (80’ Κ. Κατσαβριάς), Αραπίτσας (90’ Αργυρόπουλος), Θ. Κατσαβριάς (90+2’ Κωστούλας), Δημητρίου.
Αγία Άννα: Αϊντίνη, Χατζητρακόσιας, Δημολιός, Καλαμίδας, Μπασδάνης, Βέργος, Ματθαίου (74’ Κολώνιας), Σ. Τσιουρέλης (53’ Φιλατζικιώτης), Σέττος, Νασιακόπουλος (55’ Τζοβάρας), Ζάγκας (80’ Τσουκάλης).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Με Γωγώ Τσαμπά το πανηγύρι του Αίαντα Σούρπης:

Με Γωγώ Τσαμπά το πανηγύρι του Αίαντα Σούρπης:

Ο Αίας Σούρπης διοργανώνει τη μεγάλη καλοκαιρινή του εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου.