• 9 Φεβρουαρίου, 2020

Σημαντικό διπλό στη Σκιάθο …με υπογραφή Τσιάτσιου

Σημαντικό διπλό στη Σκιάθο …με υπογραφή Τσιάτσιου

Δεν ήταν εύκολο το πέρασμα της Δήμητρας από το στάδιο “Γ. Σαρρής” της Σκιάθου αλλά οι “πράσινοι” του Μιχάλη Ανδρωνά συνέχισαν την πορεία τους με ακόμη μία επιτυχία. Επικράτησαν της Σκιάθου με σκορ 1-2 και παραμένουν στο -2 από την κορυφή μιας  και ο Σαρακηνός επίσης σήμερα το πρωί (9/2), νίκησε στην έδρα της ΑΕ 2002.

Το 0-1 ο Αραπίτσας με σουτ στην κίνηση ύστερα από κάθετη πάσα του Κρανά στο 43ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 62ο λεπτό με κεφαλιά του Νικολαΐδη μετά από απόκρουση του Τσιλίγκου σε σουτ του Τάσου. Να αναφέρουμε ότι ο Νικολαΐδης αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ως τερματοφύλακας και στο δεύτερος ως σέντερ φορ!!! Το γκολ της νίκης για τη Δήμητρα σημειώθηκε στο 69ο λεπτό και ήταν μία πολύ ωραία εκτέλεση του Στέλιου Τσιάτσιου που τη φετινή σεζόν, έχει εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο σκόρερ! Ο Κατής εκτέλεσε φάουλ, ο Καρράς πήρε την κεφαλιά και ο Τσιάτσιος σκόραρε με γυριστό πλασέ.
Αναφορικά με τις φάσεις, στο πρώτο ημίχρονο, σουτ του Κρανά σε τετ-α-τετ απέκρουσε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος (8’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε μακρινό σουτ του Πρίφτι (25’). Μετά το 1-2, η Δήμητρα θα μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς με τρίτο τέρμα αλλά πλασέ του Βούλγαρη σε τετ-α-τετ ήταν χωρίς δύναμη, σουτ του Κοντοβά έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 88’ σε αντεπίθεση τριών επιθετικών με έναν αμυντικό, ο Κρανάς είδε τον Παπάρα να αποκρούει την προσπάθειά του. Το ματς πήγε να τιναχθεί στον αέρα στο φινάλε σε μία φάση-φάουλ του Κλουκουτάρα πάνω στον τερματοφύλακα της Σκιάθου, ακολούθησαν αψιμαχίες και η συνέχεια δόθηκε ύστερα από πεντάλεπτη διακοπή.
Παρά τις δυσκολίες του αγώνα με το αυθημερόν ταξίδι, η Δήμητρα πανηγύρισε σημαντική νίκη.

Σκιάθος: Νικολαΐδης, Αλ. Τζελάι, Τσιγκούνας, Μπρέγκου, Κουτσογιάννης, Βεργίνης, Τάσος (85’ Αλί), Γκάμπας (80’ Σταμέλος), Ντερβίσι (46’ λ.τρ. Κρ. Τζελάι), Πρίφτη (46’ Παπάρας), Γαζέτης.
Δήμητρα: Τσιλίγκος, Φαράντος, Κάρρας, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (90’ Μπιρμπίλης), Βούλγαρης (75’ Στεργίου), Παπαδόπουλος (67’ Κλουκουτάρας), Αραπίτσας (67’ Κατής), Κοντοβάς.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Κώστας Ιγγλέζος, Ράνια Παπάζογλου, Θωμάς Βούζας και Κώστας Τσαμαντάνης αποτελούν εγγύηση διασκέδασης… στο πανηγύρι που διοργανώνει…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…