• 25 Ιανουαρίου, 2020

Καπνοί από τζάκια και από τη φωτιά στο ΣΜΑ καθιστούν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην Ευξεινούπολη

Καπνοί από τζάκια και από τη φωτιά στο ΣΜΑ καθιστούν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην Ευξεινούπολη

Σήμερα πρωί Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, στις 9:40, οι πυροσβέστες του κλιμακίου Δρυμώνος, δέχτηκαν κλήση, να συνδράμουν στην πυρόσβεση στο ΣΜΑ Αλμυρού.

Η φωτιά στον σκουπιδότοπο είναι υπό έλεγχο. Οι άνδρες του κλιμακίου Δρυμώνος με δυο οχήματα και τους προϊσταμένους τους επιστατούν και συνδράμουν ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά, έσβησαν τις εστίες και οι υπάλληλοι του Δήμου Αλμυρού, με μηχανήματα και με τους πολιτικούς προϊσταμένους στο σημείο, επιχειρούν  την πλήρη κατάσβεση, ανάλογα και με τις ανάγκες παρέμβασης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι κάτοικοι της Εύξεινούπολης, διαμαρτύρονται τον τελευταίο καιρό, καθώς κάθε πρωί πέπλο καπνού σκεπάζει την πόλη. Εκτός από τα τζάκια και τα ξύλα που καίνε κάποιοι πολίτες στις σόμπες, φαίνεται πως κάποιοι καίνε και άλλα υλικά, ο καπνός των οποίων κρίνεται ιδιαίτερα επιβλαβής για την υγεία. Όπως δηλώνει στο e-almyros.gr αθλητής που κάνει το πρωινό του τρέξιμο και την προπόνησή του καθημερινά στον περιφερειακό, “στον καπνό από ό,τι καίει ο καθένας… ανεξέλεγκτα, προστέθηκε και ο καπνός από τη φωτιά στον σκουπιδότοπο, με αποτέλεσμα  να ξυπνήσουμε σε ιδιαίτερα αποπνικτική ατμόσφαιρα… απλά δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις σήμερα το πρωί στην Ευξεινούπολη, χωρίς να σε ενοχλήσει ο καπνός”.