• 18 Ιανουαρίου, 2020

Εύκολο 4-0 για τη Δήμητρα (ρεπορτάζ)

Εύκολο 4-0 για τη Δήμητρα (ρεπορτάζ)

Εύκολα η Δήμητρα, νίκησε 4-0 την ΑΕ 2002 σήμερα Σάββατο 18/1 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Ο αγώνας ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που απείλησαν στα πρώτα λεπτά με τους Κλουκουτάρα, Κοντοβά, Βούλγαρη, ενώ πριν σκοράρουν η καλύτερη στιγμή ήταν στο 11ο λεπτό ένα κοντινό σουτ του Αραπίτσα που έφυγε άουτ.

Το 1-0 έγινε στο 30’ σε φάση διαρκείας: ο Κοντοβάς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του τείχους και απομάκρυνε με τις γροθιές ο Μητράκος, ο Στεφανής σέντραρε από δεξιά, ο Βούλγαρης από αριστερά και ο Τσιάτσιος με κοντινή κεφαλιά σκόραρε. Ο Στέλιος Τσιάτσιος βρήκε δίχτυα σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι! Μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, κεφαλιά και πετυχαίνοντας ξανά το πρώτο γκολ της ομάδος του. Στο 40’ σκαστή κεφαλιά του Κλουκουτάρα έφυγε άουτ και στο 43’, πάλι με κεφαλιά, σημειώθηκε το 2-0. Σκόρερ ο Αραπίτσας και δημιουργός με σέντρα ο Καρράς.
Στο 52’ προσπάθεια του Παπαδόπουλου από ευνοϊκό σημείο απέκρουσε με τα πόδια ο Μητράκος, στο 66’ το 3-0 με διαγώνιο σουτ του Βούλγαρη (από αριστερά, με το αριστερό πόδι, στην αριστερή γωνία χαμηλά), ενώ το 4-0 έγινε με εύστοχο πέναλτι του Κοντοβά που δόθηκε για χέρι του Β. Γαλάνη. Στο φινάλε του ματς, ο Μπασαγιάννης είχε καλή ευκαιρία με ψηλοκρεμαστό σουτ που έφυγε λίγο άουτ αφού πρώτα πέρασε τρεις αντιπάλους και δύο κεφαλιές του Παπαδόπουλου εξουδετερώθηκαν από τον τερματοφύλακα της ΑΕ 2002.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι όταν έγινε αλλαγή ο Θωμαΐδης, ο Στεφανής …παραχώρησε το περιβραχιόνιο στον εορτάζοντα σήμερα Θανάση Μπιρμπίλη και ο νεαρός αμυντικός έπαιξε αρχηγός για το τελευταίο εικοσάλεπτο.

Δήμητρα: Τσιλίγκος, Καρράς, Μπιρμπίλης, Τσιάτσιος (77’ Μπασαγιάννης), Στεφανής, Θωμαΐδης (67’ Χονδρογιάννης), Κοντοβάς, Βούλγαρης (69’ Στεργίου), Παπαδόπουλος, Αραπίτσας, Κλουκουτάρας (56’ Κατής).
ΑΕ 2002: Μητράκος, Βεργοζήσης, Β. Γαλάνης, Βέργος (46’ Τερλεξής), Σταθόπουλος, Κόρδας, Παρίσης, Καλαϊτζίδης, Μ. Γαλάνης, Κωστούλας, Μαλλιαρός.


Σχετικά Άρθρα

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…