• 11 Ιανουαρίου, 2020

Άθλος-Κένταυρος 2-5 στο στάδιο του Αλμυρού (ρεπορτάζ)

Άθλος-Κένταυρος 2-5 στο στάδιο του Αλμυρού (ρεπορτάζ)

Επτά γκολ είχε το σημερινό παιχνίδι Γ’ Τοπικής του Άθλου με τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου (Σάββατο 11/1). Η πηλιορείτικη ομάδα έφυγε νικήτρια από το στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» με σκορ 5-2.

Στο 15’ ο Μπογδανίδης με πλασέ το 0-1, ακολούθησε μία μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ από τον Καλέμι, μία εξαιρετική απόκρουση του Τούντορ σε σουτ του Καμάμι και στο 40’ ο Καλέμι με πλασέ το 1-1. Στο 42ο λεπτό έγινε η φάση που …άλλαξε το ματς. Ο Καλέμι σε ανυπεράσπιστη εστία, έκανε πλασέ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη, ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα, σκόραρε ο Πότσκα. Έτσι, αντί να γίνει το 2-1 για τον Άθλο, βρέθηκε να χάνει 1-2 στο ημίχρονο. Στο 44’ ο Τούντορ είχε νέα εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά (φωτογραφία), μετά σουτ του Καμάμι από καλή θέση έφυγε άουτ. Ο Μπογδανίδης με μακρινή λόμπα το 1-3 στο 60’, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με αδύναμο πλασέ του Κουμπούρα στο 63’ αλλά μετά από δύο λεπτά, ο ίδιος παίκτης πέτυχε ωραίο τέρμα, με κίνηση σέντερ φορ στη μεγάλη περιοχή και δυνατό σουτ.
Σε μία αντεπίθεση, από σέντρα του Γώγου, ο Κλάιντι Σεφέρη σκόραρε για το 2-4 «τελειώνοντας» την υπόθεση νίκη στο 69ο λεπτό και ο Καλάμι έκλεισε το σκορ με σουτ στο 85’.

Άθλος: Τούντορ, Καραΐσκος (46’ Μαυρογένης), Παπανικολάου, Κουτσουράκης (70’ Τζιοβάρας), Κεπεσίδης, Κρομμύδας (78’ Μιχαλόπουλος), Κομπούρας, Πιπινής, Κανδήλας, Καλέμι, Τίτου (65’ Ξυνός).
Κένταυρος Νοτίου Πηλίου: Ζοτκάι, Χατζηδρίζος, Λαμπαδάρης, Τσεργής, Μαγκασιανός, Νιτσάι, Καμάμι, Γώγος, Πότσκα (81’ Παπάς), Μπογδανίδης (79’ Αμ. Σεφέρη), Ζούζουλας (61’ Κλ. Σφέρη).


Σχετικά Άρθρα

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής, οι Μικροθήβες κέρδισαν 5-1 τον Απόλλωνα Καναλίων, ενώ το ντέρμπι…
Βάσει σχεδιασμού στις 22/10 η σέντρα της Γ’ Τοπικής

Βάσει σχεδιασμού στις 22/10 η σέντρα της Γ’ Τοπικής

Κανονικά και βάσει των όσων είχε σχεδιάσει η ΕΠΣΘ με 14 ομάδες θα γίνει ο προγραμματισμός…
Με 15 ομάδες η Γ’ Τοπική

Με 15 ομάδες η Γ’ Τοπική

Αλλαγή στους συσχετισμούς και τον προγραμματισμό φέρνει η δήλωση συμμετοχής της β’ ομάδας της Νίκης Βόλου…