• 5 Ιανουαρίου, 2020

Θριαμβευτικό πέρασμα για Σκιάθο από τη Ν. Αγχίαλο (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Θριαμβευτικό πέρασμα για Σκιάθο από τη Ν. Αγχίαλο (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Σε εξ αναβολής αγώνα της Α’ ΕΠΣΘ, η Σκιάθος είχε θριαμβευτικό πέρασμα από τη Νέα Αγχίαλο καθώς συνέτριψε 5-2 τον Πύρασο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με λίγες φάσεις (μακρινό σουτ του Κουτσογιάννη στο 5’ έφυγε κόρνερ ύστερα από παρέμβαση του Αποστόλου, κεφαλιά του Ρεφουγιάτι στο 12’ πέρασε άουτ, διπλή φάση με σουτ του Ραεφουγιάτι στο 26΄, το πρώτο απέκρουσε ο Παπάρας, το δεύτερο σταμάτησε σε σώμα αμυνομένου) και λίγο πριν βγει, άλλαξαν οι ισορροπίες. Στο 45ο λεπτό, σε ασυνεννοησία Μάνου-Αποστόλου, ο τελευταίος έδιωξε την μπάλα και ο Πρίφτη με τη μία έκανε λόμπα προς το τέρμα. Λίγο πριν περάσει τη γραμμή, την έδιωξε με το χέρι ο Δ. Τσάμης, δέχθηκε σωστά την κόκκινη κάρτα και ο Πρίφτη εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 0-1.
Η κατάρρευση των γηπεδούχων έγινε αφότου δέχθηκαν πολύ νωρίς το δεύτερο τέρμα. Στο 47’, σε συρτή σέντρα του Γαζέτη, ο Χρ. Τζελάι σκόραρε με τακουνάκι στην πορεία της μπάλας! Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες για τους νησιώτες με τους Πρίφτη, Νικολαΐδη και το 0-3 έγινε σαν σε προπόνηση (62’), με σουτ του Χρ. Τζελάι σε κενή εστία ύστερα από νέα λάθος στην άμυνα του Πυράσου. Στο 72’ το 0-4 με πολύ ωραίο τέρμα του Γαζέτη, ο οποίος έκανε κοντρόλ, ντρίμπλα και γύρισε το σώμα του πάνω στην μπάλα, αμέσως μετά στο 73’ το 0-5 με σουτ του Γαζέτη σε τετ-α-τετ από πλάγια δεξιά.
Ο Πύρασος σκόραρε με τον Κερατίδη (από κοντά ύστερα από φάουλ του Γάτου) και τον Ζιώγα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης (80’ και 84’ αντιστοίχως), χάνοντας άλλη μία ευκαιρία με τον Ζιώγα. Να σημειωθεί πως στο 44’ δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Τσικούνας της Σκιάθου ενώ βρίσκονταν στον πάγκο.

Πύρασος: Μάνος, Γκόλιας (52’ Τσέργας), Μπαράκου (77’ Μπόγκαμος), Αποστόλου, Δ. Τσάμης, Αναστασίου (65’ Δ. Καραδήμας), Ρεφουγιάτι, Γ. Τσάμης, Ζιώγας, Κερατίδης, Κόκκαλης (30’ Γάτος).
Σκιάθος: Παπάρας, Τάσος, Αλ. Τζελάι, Τουρναβίτης, Μπρέγκου (80’ Πρόκο), Κουτσογιάννης, Γαζέτης, Ντάμτσιος (65’ Θ. Σταμέλος), Νικολαΐδης (80’ Γ. Σταμέλος), Πρίφτη (77’ Φερετζέλης), Χρ. Τζελάι.


Σχετικά Άρθρα

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Τριαντόπουλος: Στο 1,2 εκατ. ευρώ η κρατική αρωγή σε επιχειρήσεις της Σκιάθου

Τριαντόπουλος: Στο 1,2 εκατ. ευρώ η κρατική αρωγή σε επιχειρήσεις της Σκιάθου

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την…