• 5 Ιανουαρίου, 2020

Εντός έδρας ήττα για τον ΓΣΑ, 0-2 από τον Ατρόμητο Παλαμά

Εντός έδρας ήττα για τον ΓΣΑ, 0-2 από τον Ατρόμητο Παλαμά

Ήττα με 0-2 για τον ΓΣΑ από τον Ατρόμητο Παλαμά στην αυλαία του β’ γύρου της Γ’ Εθνικής, στο ντεμπούτο του Αλέξη Κούρτογλου, σε αναμέτρηση που οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλύτεροι από τους «κυανόλευκους» αλλά έκλεισαν τους χώρους προς τα καρέ τους και ήταν πιο αποτελεσματικοί επιθετικά, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο ΓΣΑ παρατάχθηκε χωρίς τους τρεις παίκτες που αποκτήθηκαν, αφού ο ένας ήταν τιμωρημένος και δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία των άλλων δύο. Κάτω από τα δοκάρια ο Κοντογεωργάκης, δεξιά στην άμυνα ο Λάμπος, αριστερά ο Αγγελής και στόπερ οι Χολέβας, Κυριάκος. Στη μεσαία γραμμή Παπακώστας, Ζενούνης στον άξονα, πιο μπροστά ο Αγιασιώτης, με επιθετική τριάδα τους Βουρδάκη, Καναβό στις πτέρυγες και Δερμιτζάκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, όμως ο Ατρόμητος Παλαμά βρήκε γκολ σε μια ανύποπτη φάση στο 38’, σε ένα χρονικό διάστημα που είχε πάρει την κυκλοφορία της μπάλας. Ο Εκίζογλου έκανε σουτ από πλάγια αριστερά, εκτός μεγάλης περιοχής που δεν ήταν καλό. Ωστόσο βγήκε πάσα για τον Κατσιγιάννη που σκόραρε βάζοντας το πόδι του σαν προβολή στην πορεία της μπάλας. Ο ΓΣΑ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ, άστοχο όμως, από μακριά του Μίχου (στο 33’). Άλλη φάση δεν υπήρχε.

Στην επανάληψη, μέχρι το 70’ ο ΓΣΑ έπαιζε στο μισό γήπεδο τους Παλαμιώτες. Στο 47’ σε φάουλ του Δερμιτζάκη, ο Ζενούνης πήρε την κεφαλιά και ο Χολέβας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, το σουτ του όμως χτύπησε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ. Σε αυτή τη φάση οι του ΓΣΑ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι (χέρι), αλλά ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και έδωσε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν σχετικά εύκολα αφού έκλεισαν τους χώρους προς τα καρέ τους και «χτύπησαν» πάλι σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ. Στο 73’, ο Αλεξόπουλος έκανε μακρινή φαλτσαριστή σέντρα (μπροστά από τον πάγκο της ομάδος του), η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Μπασιάκας σκόραρε με πλασέ, εκμεταλλευόμενος κενό στην άμυνα του ΓΣΑ. Μακρινό σουτ του Βουρδάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Κούτσικου (75’), προσπάθεια του Αλεξόπουλου υπό πίεση αμυνομένου μπλόκαρε ο Κοντογεωργάκης (78’), κεφαλιά του Κόκκινου είχε την ίδια κατάληξη (78’), σουτ του Αλεξόπουλος εκτός μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο άουτ (84’). Τελευταία φάση του αγώνα στο 90ό λεπτό όταν σε σέντρα του Δερμιτζάκη, ο Αράπης βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά το σουτ ανέκοψε με τάκλιν ο Βαγγελάκος (Καρδιτσιώτης μέσος που έκανε σημαντική πορεία για 4 χρόνια στον Πύρασο και είχε παίζει στον ΓΣΑ τη σεζόν 2011-12 όταν ήταν 18 ετών).
Ήταν η τρίτη στη σειρά ήττα εντός έδρας για τον ΓΣΑ που φιλοδοξεί πλέον να επιστρέψει στις επιτυχίες στο προσεχές ματς στην Τσαριτσάνη, εκεί όπου θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με τις μεταγραφές του.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Λάμπος, Αγγελής, Χολέβας, Κυριάκος, Παπακώστας, Καναβός (79’ Καραγεωργόπουλος), Ζενούνης (59’ Αράπης), Δερμιτζάκης, Αγιασιώτης, Βουρδάκης (88’ Ρακής).
Ατρόμητος Παλαμά: Κούτσικος, Κατσιγιάννης, Εκίζογλου, Βαγγελάκος, Λιάπης, Κόκκινος (83’ Γ. Οικονόμου), Χ. Οικονόμου, Μίχος, Αλεξόπουλος (86’ Ζάγγος), Ζάρρας, Μπασιάκας.


Σχετικά Άρθρα

Φιλικό την Τρίτη για τον ΓΣΑ στο στάδιο

Φιλικό την Τρίτη για τον ΓΣΑ στο στάδιο

Δυνατή φιλική αναμέτρηση για τη νέα ομάδα που χτίζει ο Χρήστος Καπελιάνης αύριο Τρίτη 29/8. Ο…
Νέο σύστημα διεξαγωγής στη Γ’ Εθνική

Νέο σύστημα διεξαγωγής στη Γ’ Εθνική

Εκδόθηκε η ειδική προκήρυξη που αφορά το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2023-2024. Η…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…