• 5 Ιανουαρίου, 2020

Δεν τα κατάφερε ο Αίας στο Βελεστίνο

Δεν τα κατάφερε ο Αίας στο Βελεστίνο

Δεν τα κατάφερε σήμερα Κυριακή 5/1 ο Αίας, καθώς ηττήθηκε 1-0 στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο κι έμεινε εκτός συνέχειας Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η ομάδα της Σούρπης παρουσιάστηκε με απουσίες, κόντρα σε αντίπαλο που έπιασε καλή απόδοση.

Στο 3’ σουτ του Χειλά από πλάγια βρήκε σε ετοιμότητα τον Καλαϊτζίδη, στο 7’ προσπάθεια του Σέττου έδιωξε ο Χαλάτσης λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος, ενώ στο 15’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων εξουδετέρωσε σε κόρνερ εκτέλεση φάουλ του Θανάση Κατσαβριά. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 23’: ο Γουτούλης έκανε το γύρισμα, σουτ του Σουγγάρη κόντραρε αλλά βγήκε πάσα για τον Σέττο που σκόραρε με δυνατό σουτ από πλάγια θέση. Τελευταία καλή φάση στο α’ μέρος όταν ο Αραμπατζής πέρασε τον Χαλάτση, πάσαρε στον Γάρο ο οποίος πλάσαρε άστοχα.

Στην επανάληψη, ο γκολκίπερ του Αίαντα απέκρουσε προσπάθεια του Γάρου στην κλειστή του γωνία (51’), κεφαλιά του Σέττου χτύπησε στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού (55’) και πλασέ του ίδιου παίκτη κατέληξε πάνω στον Χαλάτση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Χειλά σε τετ-α-τετ στο 82’ που έβγαλε σε κόρνερ ο Καλαϊτζίδης, ενώ στο φινάλε του ματς, ο Αραμπατζής απέφυγε ξανά τον Χαλάτση, βγήκε πλάγια και όταν σούταρε, ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε προλάβει να γυρίσει στο τέρμα, απέκρουσε, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι.

*** Στο άλλο σημερινό ματς, Σκόπελος-Ακρόπολη 0-4. Έτσι οι ημιτελικοί είναι Ακρόπολη-Θησέας και Αγχίαλος-Ρήγας Φεραίος.

Ρήγας Φεραίος: Α. Καλαϊτζίδης, Κακάνης, Αλμασίδης, Ράπτης, Γκίνης, Σουγγάρης, Γάρος (80’ Ιωάννου), Ν. Καλαϊτζίδης, Αραμπατζής, Γουτούλης (88’ Ζατσάι), Σέττος.
Αίας: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Μακανίκας, Πλαβός, Χριστέλος, Χειλάς, Δημητρίου, Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Γ. Ξηροκώστας (70’ Γκάμπας), Χουλιαράς (46’ Μπιρτσάι).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Παρατήρηση της Πανσελήνου με ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Παρατήρηση της Πανσελήνου με ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, με έδρα τον…
Υπεγράφη η σύμβαση ανακατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Υπεγράφη η σύμβαση ανακατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Υπεγράφη την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, μεταξύ του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και του Αναδόχου…