• 21 Δεκεμβρίου, 2019

Κρίμα για τη μεγάλη προσπάθεια: ο ΓΣΑ αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Θησέα

Κρίμα για τη μεγάλη προσπάθεια: ο ΓΣΑ αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Θησέα

O ΓΣΑ έφθασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό… παρά την παλικαρίσια προσπάθεια παίζοντας με αρκετούς νεαρούς παίκτες. Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΘ στη διαδικασία των πέναλτι (4-5) από τον Θησέα κι αφού κανονική διάρκεια του αγώνα και παράταση έληξαν χωρίς γκολ. Ο Αΐδης έχασε μοναδική ευκαιρία στο 114ο λεπτό να γίνει …ήρωας για τον ΓΣΑ αστοχώντας σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Στην κερκίδα παρακολουθώντας το ματς βρέθηκε ο Ζήσης Ντελόπουλος, ο οποίος πριν την έναρξη, μίλησε στους παίκτες του ΓΣΑ στα αποδυτήρια και το ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται σε αναμονή ευχάριστων εξελίξεων αναφορικά με τα διοικητικά-οικονομικά θέματα… Αναμένονται επίσης οι ανακοινώσεις…

Ο ΓΣ Αλμυρού παρατάχθηκε με πολλές απουσίες αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Ζενούνης, Δερμιτζάκης, Βουρδάκης, Αγγελής. Έτσι, στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκαν οι νεαροί Αλμυριώτες Νικογιάννης, Αράπης, Καραγεωργόπουλος.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε ούτε μία φάση! Ο Θησέας είχε την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν απείλησε αφού οι παίκτες του ΓΣΑ έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς τα καρέ του Κοντογεωργάκη. Αν θέλαμε να αναφέρουμε έστω μία φάση, ήταν ένα βολ-πλανέ του Οικονόμου στο 32’, τελείως άστοχο, που πέρασε ψηλά άουτ. Οι ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, στο 18’ σε χέρι αμυντικού του Θησέα και στο 40’ σε μαρκάρισμα του Λάμπου.

Στο ίδιο μοτίβο το β’ 45λεπτο, αλλά με περισσότερες φάσεις. Στο 46’ από γύρισμα του Σιώμου, ο Βλάχος είχε κοντινή προβολή άουτ, στο 50’ ο υψηλόσωμος σέντερ φορ του Θησέα άστοχη κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 52’ ο ΓΣΑ είχε τη δική του καλή φάση όταν ο Αϊδης έκανε τακουνάκι-πάσα και ο Πατσής σούταρε άουτ από πλάγια δεξιά. Ακολούθησε μία τελική προσπάθεια με τον Σιώμο δίχως στόχο και δύο μεγάλες αποκρούσεις του Κοντογεωργάκη: στο 81’ σε κόρνερ σε σουτ του Γαλανόπουλου στη δεξιά γωνία χαμηλά και στο 85’ εξ επαφής σε κεφαλιά του Σιώμου.
Ο ΓΣΑ δημιούργησε δύο-τρεις επικίνδυνες στιγμές, στη μία έγινε λάθος στην καθοριστική πάσα, στην άλλη δόθηκε οφσάιντ, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι «κυανόλευκοι» έφθασαν πολύ κοντά στο γκολ: ο Καναβός φαλτσαριστό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ο Κεφαλάς έδιωξε με τα ακροδάχτυλα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο διαιτητής Ευαγγελιάς σφύριξε τη λήξη του αγώνα, οδηγώντας το ματς στην ημίωρο παράταση.

Στο 94ο λεπτό, ο Βλάχος πήρε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, χωρίς να πηδήξει, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Λίγο αργότερα ίδια κατάληξη σε νέα τελική του ίδιου παίκτη και στο 114’ ο Αΐδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να γίνει ο …ήρωας των γηπεδούχων. Έφυγε από το κέντρο ολομόναχος προς την αντίπαλη περιοχή,  πλάσαρε όχι καλά κι απέκρουσε ο Κεφαλάς, ενώ στην εξέλιξη νέο σουτ του έκοψε με τάκλιν ο Μπόρας. Έτσι, το ματς έμεινε στο 0-0 κι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί ο Κεφαλάς νίκησε τον Αγιασιώτη στο πρώτο χτύπημα , ενώ όλα τα υπόλοιπα βρήκαν στόχο.

Η σειρά των πέναλτι
Αγιασιώτης (απέκρουσε ο Κεφαλάς)
Βλάχος 0-1
Καναβός 1-1
Σιώμος 1-2
Κυριάκος 2-2
Ζαχαράκης 2-3
Παπακώστας 3-3
Οικονόμου 3-4
Αναστασίου 4-4
Κοτζαθανάσης 4-5

ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Πατσής, Λάμπος, Παπακώστας, Κυριάκος, Νικογιάννης (46’ Αγιασιώτης), Καναβός, Αράπης, Καραγεωργόπουλος (88’ Αργυρόπουλος), Αναστασίου, Αΐδης.
Θησέας: Κεφαλάς, Μπόρας, Διαμαντόπουλος, Νιαώτης (69’ Λίτσος), Ιακωβίδης, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Γαλανόπουλος (113’ Ζαχαράκης), Βλάχος, Οικονόμου, Σιώμος.


Σχετικά Άρθρα

Δύο γκολ ο Γάρος, χαμένο πέναλτι για τον ΓΣΑ …και στην επόμενη φάση ο Ρήγας

Δύο γκολ ο Γάρος, χαμένο πέναλτι για τον ΓΣΑ …και στην επόμενη φάση ο Ρήγας

Δύο ομάδες με συνολικά 17 κύπελλα στην τροπαιοθήκη τους αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 6/12 για…
Εκτός Κυπέλλου η Δήμητρα

Εκτός Κυπέλλου η Δήμητρα

Στον αγώνα Κυπέλλου που διεξήχθη στο γήπεδο Καλών Νερών, σήμερα το μεσημέρι Τετάρτη 29/11, η Δήμητρα…
Πρόκριση για Αγία Άννα στη Σούρπη σε ματς τριών ωρών!

Πρόκριση για Αγία Άννα στη Σούρπη σε ματς τριών ωρών!

Αγώνας Κυπέλλου σήμερα στη Σούρπη που άρχισε στις 14:48 και τελείωσε στις 17:37. Η Αγία Άννα…