• 15 Δεκεμβρίου, 2019

Παλικαρίσια ισοπαλία ο ΓΣΑ κόντρα στην Καρίτσα

Παλικαρίσια ισοπαλία ο ΓΣΑ κόντρα στην Καρίτσα

Ο ΓΣ Αλμυρού πήρε σημαντικό βαθμό σε δύσκολη έδρα! Μπορεί να ταξίδεψε στην Κατερίνη χωρίς προπονητή και χρέη τεχνικού να έκανε ο Φώτης Καραγιώργος (που είναι προπονητής τερματοφυλάκων), ωστόσο με αμυντική τακτική απέσπασε ισοπαλία με 0-0. Δίκαιο αποτέλεσμα στο γήπεδο του Βατάν, με τον ΓΣΑ να έχει δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρεις το β’ 45λεπτο.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κοντογεωργάκης, στην άμυνα δεξιά ο Λάμπος, αριστερά ο Αγγελής και στόπερ οι Κυριάκος, Χολέβας. Αμυντικά χαφ οι Παπακώστας, Ζενούνης, πιο μπροστά ο Αγιασιώτης, στις πτέρυγες οι Δερμιτζάκης και Βουρδάκης, με προωθημένο τον Αλέκο Αναστασίου. Στο 67ο λεπτό τραυματίστηκε ο Χολέβας και έγινε αλλαγή, οπότε γύρισε στην άμυνα ο Παπακώστας και ο Καναβός έπαιξε ως αμυντικός χαφ. Το ματς διεξήχθη σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και οι φιλοξενούμενοι ακολούθησαν αμυντική τακτική, με την επιδίωξη να «χτυπήσουν» στην κόντρα.

Σουτ του Αλεξίου έφυγε άουτ στο 9’ και η «απάντηση» με σουτ του Βουρδάκη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας στο 13’. Για τους γηπεδούχους, κορυφαία φάση στο 16’ όταν ο Αλεξίου σε τετ-α-τετ καθυστέρησε να πλασάρει, έδωσε όμως πάσα στον επερχόμενο Συρράκο ο οποίος σούταρε και η μπάλα χτύπησε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού. Η Καρίτσα απείλησε με κεφαλιές, στο 29’ από τον Κυρτέγο που δεν είχε στόχο, στο 34’ αυτή του Ζαφειρίδη έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή του τέρματος. Προσπάθεια του Αναστασίου πέρασε ψηλά άουτ (37’).

Στην επανάληψη, ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε σε κόρνερ την τελική του Κυρτέγου (50’) και η πρώτη από τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του ΓΣΑ ήταν στο 55ο λεπτό: ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό, τελικός αποδέκτης έγινε ο Αγιασιώτης στο ύψος του πέναλτι, το τελείωμα του οποίου όμως δεν ήταν καλό.

Δυνατό σουτ του Λαγδάρη, σε κόρνερ του Κυρτέγου, έφυγε ψηλά άουτ (79’) και η άλλη μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 87ο λεπτό όταν ο Δερμιτζάκης έγινε κάτοχος της μπάλας στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε τον γκολκίπερ Ράντο αλλά βγήκε πλάγια, οπότε το σουτ του έγινε από δύσκολη θέση καταλήγοντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τέλος, γύρισμα του Αλεξίου πέρασε από όλους (88’) και σουτ του Κυρτέγου δεν βρήκε στόχο (90’) στις δύο τελευταίες επικίνδυνες στιγμές των γηπεδούχων.

Ο α’ γύρος ολοκληρώθηκε με τον ΓΣΑ να έχει μαζέψει 15 βαθμούς και το πρωτάθλημα συνεχίζεται στις 5 Ιανουαρίου. Ωστόσο την προσεχή Κυριακή 22/12, ο ΓΣΑ υποδέχεται τον Θησέα στον προημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Καρίτσα: Ράντος, Λαγδάρης, Τροΐρης, Κωτσιόπουλος, Δαλαμήτρας, Ζαφειρίδης, Δημητρουλόπουλος (80’ Οικονόμου), Κυρτέγος, Συρράκος (70’ Μητράκας), Λουίς Φερνάντο, Αλεξίου.
ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Αγγελής, Χολέβας (67’ λ.τρ. Καναβός), Λάμπος (55’ Πατσής), Κυριάκος, Ζενούνης, Παπακώστας, Αγιασιώτης (80’ Αΐδης), Δερμιτζάκης (88’ Αράπης), Αναστασίου, Βουρδάκης.


Σχετικά Άρθρα

Ποιοι είναι οι 7 Λαρισαίοι που απέκτησε ο ΓΣΑ!

Ποιοι είναι οι 7 Λαρισαίοι που απέκτησε ο ΓΣΑ!

Παρευρεθήκαμε στη σημερινή προπόνηση του ΓΣΑ η οποία ξεκίνησε με καταρρακτώδη βροχή και γνωρίσαμε τους παίκτες…
Νέο σύστημα διεξαγωγής στη Γ’ Εθνική

Νέο σύστημα διεξαγωγής στη Γ’ Εθνική

Εκδόθηκε η ειδική προκήρυξη που αφορά το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2023-2024. Η…