• 15 Δεκεμβρίου, 2019

Φρέναρε τον Σαρακηνό ο Πρωτεσίλαος -Σοβαρός τραυματισμός για Βουραζέρη-Χασιώτη

Φρέναρε τον Σαρακηνό ο Πρωτεσίλαος -Σοβαρός τραυματισμός για Βουραζέρη-Χασιώτη

Ο Πρωτεσίλαος έβαλε φρένο στο Σαρακηνό, 0-0 σήμερα το απόγευμα (Κυριακή 15/12) στο γήπεδο του Πτελεού συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία με θετικά αποτελέσματα που έχει το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα του Δημήτρη Κόφφα έπαιξε παθιασμένα. Το ματς στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό στο 30ό λεπτό των Χασιώτη-Βουραζέρη που είχαν σφοδρή σύγκρουση μεταξύ τους. Παρέμειναν για ένα τέταρτο στο έδαφος κι αφού αντικαταστάθηκαν, στο ημίχρονο έφθασε στο γήπεδο ασθενοφόρο και μετέβησαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για τις πρώτες εξετάσεις κι έπειτα στο Νοσοκομείο όπου θα υποβληθούν σε αξονική.

Για τα 15 λεπτά καθυστερήσεων στο α’ ημίχρονο και σ’ όλο το δεύτερο μέρος, την εστία του Πρωτεσίλαου υπερασπίστηκε ο μέσος Θοδωρής Κόρκος.

Στα καθαρά αγωνιστικά, σε ματς με ελάχιστες ευκαιρίες, ο Πρωτεσίλαος απείλησε με σουτ του Παπαϊωάννου στο α’ μέρος που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Σαρακηνού και στην επανάληψη, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 70’ όταν από πάσα του Βαλωτή, ο Νικογιάννης σε ανυπεράσπιστη εστία, σούταρε στο δοκάρι. Φάουλ του Λάμπρου στο 88’ εξουδετέρωσε δύσκολα ο Φλίγκος. Για τους φιλοξενούμενους που ζήτησαν πέναλτι στο ξεκίνημα του ματς, μία καλή φάση στο β’ μέρος με τον Κωνσταντάκο από κοντά να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δ. Κόφφας εξήρε τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι παίκτες μου με έκαναν υπερήφανο σήμερα, έδωσαν την ψυχή τους».

Πρωτεσίλαος: Βουραζέρης (45’ λ.τρ. Θ. Κόρκος), Χασιώτης (45’ λ.τρ. Καλέμι-72’ λ.τρ. Βέτσικας), Λάμπος, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Σούδης, Νικογιάννης, Παπαϊωάννου, Βαλωτής, Λάμπρου, Δημητρίου (85’ Κλίντον).

Σαρακηνός: Φλίγκος, Γιοβάνης (75’ Παλαμιώτης), Σοάρες (75’ Αντωνίου), Γιαμαλής, Μοράλες, Χάνος, Μαυρίδης (70’ Κωνσταντάκος), Καλαμάτας, Φλίγκος, Τζίκας (46’ Μαστακούλης), Τσιουρής.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Νέα πρόσωπα στον Πρωτεσίλαο

Νέα πρόσωπα στον Πρωτεσίλαο

Με καθημερινές προπονήσεις και δίχως απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτεσίλαου υπό την καθοδήγηση του Θανάση…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…