• 15 Δεκεμβρίου, 2019

Φωτο-ρεπορτάζ από τη εορταστική φωταγώγηση της πόλης

Φωτο-ρεπορτάζ από τη εορταστική φωταγώγηση της πόλης

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γιορτινή εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της εορταστικής φωταγώγησης του κέντρου της πόλης του Αλμυρού, στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού.

Η εκδήλωση θα ξεκίνησε με τα κάλαντα των ιδιαίτερων πατρίδων τους που παρουσίασαν τα μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών και Ανατολικής Ρωμυλίας.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Αλμυρού και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού διάκοσμου της πόλης.

Την εκδήλωση έκλεισε μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε η Παιδική Χορωδία και το Ορχηστρικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού.

Στο χώρο της πλατείας κατά την τελετή φωταγώγησης παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Επιτροπής Αλμυρού του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και η Εθελοντική Ομάδα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Επαρχίας Αλμυρού”Οραμα Ελπίδας” (υπό τη σκέπη της Ελπίδας-Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο) με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τη λειτουργία και προσφορά της ομάδας, αλλά και για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών και αιμοποιητικών κυττάρων.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στη Βρύναινα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στη Βρύναινα

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βρύναινας “Η Όθρυς”, διοργάνωσε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία…
Πρόγραμμα Χριστουγεννιώτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού

Πρόγραμμα Χριστουγεννιώτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ 2018 – 2019 Τις  γιορτινές μέρες η πόλη μας γίνεται φωτεινότερη…