• 8 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Νικογιάννης “καθάρισε” το ντέρμπι για τον Πρωτεσίλαο

Ο Νικογιάννης “καθάρισε” το ντέρμπι για τον Πρωτεσίλαο

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Πρωτεσίλαος σκόραρε δύο φορές και πανηγύρισε νέο τρίποντο! Σήμερα Κυριακή 8/12, επιβλήθηκε 2-1 του Αίαντα Σούρπης στο γήπεδο Πτελεού στο ντέρμπι της περιοχής μας.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Βαγγέλης Νικογιάννης: στο 35’ με πλασέ ύστερα από κερδισμένη κεφαλιά του Βαλωτή στην καρδιά της άμυνας και στο 50’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Λάμπρου. Ο Αίας μείωσε στο 65’ με τον Αραπίτσα με σουτ και λίγο αργότερα είχε δοκάρι με τον Χριστέλο.

Το ματς είχε τρεις κόκκινες κάρτες: στο 80’ ο Μιχόπουλος για εξύβριση αντιπάλου, στο 86’ ο Ακριβούσης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 90’ ο Σιαμουρδάνης απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης.

Με τη νίκη ο Πρωτεσίλαος ανέβηκε 6ος προσπερνώντας την Ακρόπολη, ενώ ο Αίας παραμένει δεύτερος, όμως πλέον στο -7 από τον Σαρακηνό και στο +1 από Δήμητρα, Ρήγα Φεραίο.

Πρωτεσίλαος: Βουραζέρης, Ακριβούσης, Λάμπος, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Σούδης (77’ Χασιώτης), Νικογιάννης, Βέτσικας (77’ Δημητρίου), Λάμπρου, Βαλωτής, Παπαϊωάννου (90’ Κλίντον).
Αίας: Χαλάτσης, Γ. Ξηροκώστας (80’ Γκάμπας), Σιαμουρδάνης, Πλαβός, Μιχόπουλος, Κ. Κατσαβριάς (60’ Ευθ. Ξηροκώστας), Χριστέλος, Δημητρίου, Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς.


Σχετικά Άρθρα

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Με Γωγώ Τσαμπά το πανηγύρι του Αίαντα Σούρπης:

Με Γωγώ Τσαμπά το πανηγύρι του Αίαντα Σούρπης:

Ο Αίας Σούρπης διοργανώνει τη μεγάλη καλοκαιρινή του εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου.
Νέος επιθετικός στον Αίαντα Σούρπης

Νέος επιθετικός στον Αίαντα Σούρπης

Μεταγραφή επιθετικού για την ομάδα της Σούρπης καθώς ο Μάριος Μάνος αφήνει τα πράσινα του Πελασγιακού…