• 7 Δεκεμβρίου, 2019

Με 0-2 πέρασε από το Σέσκλο η Δήμητρα (ρεπορτάζ)

Με 0-2 πέρασε από το Σέσκλο η Δήμητρα (ρεπορτάζ)

Η Δήμητρα έχει βρει ρυθμό και συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Σήμερα το απόγευμα έφυγε με νίκη 0-2 από τη δύσκολη έδρα της Ακρόπολης στο Σέσκλο. Ήταν η τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά (συν μία ισοπαλία, 13 βαθμοί σε αυτό το διάστημα αγώνων).

Δεν ήταν εύκολη η επικράτηση, όμως δίκαιη, καθώς στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” έδειξαν ότι είχαν περισσότερες δυνάμεις και καλύτερες επιλογές φθάνοντας γρήγορα σε δύο τέρματα. Η Ακρόπολη ήταν πιο απειλητική στο ξεκίνημα: στο 5′ ο Παγώνης αστόχησε αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά και στο 12′ ο Τσιλίγκος μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία σουτ του Αξιώτη από πλάγια θέση. Πρώτη μεγάλη φάση για τη Δήμητρα στο 21ο λεπτό όταν από πάσα του Κοντοβά, ο Κλουκουτάρας από κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να σκοράρει μιας και το σουτ του χτύπησε στο πόδι του Πασσιά. Στο 44′ ο Κρανάς είχε διπλή φάση για να σκοράρει. Σε τετ-α-τετ πρώτα νικήθηκε από τον Στούκα και στην εξέλιξη της φάσης, ξαναπήρε την μπάλα σουτάροντας λίγο άουτ.
Το 0-1 στο 50ό λεπτό σε μια φάση διαρκείας: ο Καρράς με τακουνάκι βρήκε τον Φαράντο, αυτός έκανε παράλληλο γύρισμα, εκεί όπου πετάχθηκε ο Κρανάς, η μπάλα πήρε ύψος, την απέκρουσε ο Ζάγκας, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι από κοντά με σουτ, ο Αραπίτσας δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
Στο 55′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κ. Κολυμήτρας, αρχηγός της Ακρόπολης και το 0-2 σημειώθηκε στο 68′: από πάσα του Κοντοβά, ο Κρανάς σε τετ-α-τετ εύκολα με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Ακρόπολη είχε μεγάλη ευκαιρία όταν από κεφαλιά-πάσα του Τσουκάλη, ο Μόσιος είχε δύσκολη προβολή, χωρίς πίεση στην πλάτη των στόπερ, που πέρασε λίγο άουτ. Από εκεί και πέρα, η Δήμητρα δεν κινδύνευσε, αντιθέτως απείλησε με σουτ του Καρρά στο 85′ που μάζεψε εύκολα ο Στούκας και σουτ μακρινό του Τετριμίδα στο 90′ που δε βρήκε στόχο περνώντας δίπλα από το δοκάρι.

Ακρόπολη: Στούκας, Ζάγκας, Γκάγκας, Πασσιάς (62′ Τσεκούρας), Γκάγκας, Κ. Κολυμήτρας, Τσουκάλης, Παγώνης (80′ Τ. Κολυμήτρας), Φουρκιώτης, Μόσιος, Αξιώτης (79′ Φώτου).
Δήμητρα: Τσιλίγκος, Φαράντος, Χονδρογιάννης, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (74′ Σταματίου), Καρράς, Αραπίτσας (76′ Μπιρμπίλης), Κοντοβάς (85′ Τετριμίδας), Κλουκουτάρας (62′ Κατής).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Κώστας Ιγγλέζος, Ράνια Παπάζογλου, Θωμάς Βούζας και Κώστας Τσαμαντάνης αποτελούν εγγύηση διασκέδασης… στο πανηγύρι που διοργανώνει…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…