• 2 Δεκεμβρίου, 2019

Δίπλα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Στέκονται οι Επαγγελματίες του Αλμυρού

Δίπλα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Στέκονται οι Επαγγελματίες του Αλμυρού

Εν όψει της γιορτής που ετοιμάζουν το Ειδικό δημοτικό σχολείο Αλμυρού, ο Σύλλογος ΑμεΑ «Στοργή» και το ΚΔΑΠ μεΑ «ΑΓΩΓΗ», για την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, δυο επαγγελματίες του Αλμυρού έκαναν δώρο τις υπηρεσίες τους στα παιδιά του σχολείου.

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, η Σοφία Μπίλικα, κομμώτρια και η Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, αισθητικός, επισκέφθηκαν το σχολείο και περιποιήθηκαν τις μαθήτριες, με κούρεμα, αποτρίχωση, μανικιούρ και κομμώσεις, με σκοπό ένα ευχάριστο μάθημα περιποίησης, αλλά και ένα δώρο προσφοράς, από τις δυο επαγγελματίες και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού.

Πανέτοιμα λοιπόν τα παιδιά, μας περιμένουν όλους τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στο Ειδικό σχολείο, να γιορτάσουμε μαζί τους και να στηρίξουμε το χριστουγεννιάτικο παζάρι με καλλιτεχνικές δημιουργίες τους.

Οι επαγγελματίες, Σοφία και Νεκταρία, δήλωσαν «νομίζαμε ότι κάναμε εμείς το δώρο, όμως αποχωρήσαμε με μια φοβερή εμπειρία αγάπης και ανταπόδοσης συναισθημάτων, η οποία χαράχτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη μας».

Δεν είναι η πρώτη φορά που επαγγελματίες στέκονται δίπλα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, του ΚΔΑΠ μΕΑ και στις οικογένειές τους. Η τοπική κοινωνία με πολλούς τρόπους αγκαλιάζει τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί τους την ημέρα που τους αφιερώνεται παγκοσμίως.


Σχετικά Άρθρα

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…