• 1 Δεκεμβρίου, 2019

“Επτάψυχος” ο ΓΣΑ, πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο Δίο!

“Επτάψυχος” ο ΓΣΑ, πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο Δίο!

Με ανατροπή στο σκορ, ο ΓΣΑ πανηγύρισε σπουδαία βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη με σκορ 1-2 στο Δίο επί του τοπικού Δία. Μετά την …τρικυμία της εβδομάδας, βγήκε …ήλιος για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου που ήταν καλύτερη, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς και το πήρε.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον 40άχρονο τεχνικό φάνηκε και σήμερα… και θα είναι κρίμα για την ομάδα να μην συνεχίσει με αυτό το ρόστερ μέχρι τέλους. Για ακόμη μία φορά, παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, οι “κυανόλευκοι” έδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλες δυνατότητες, έπαιξαν με σωστή τακτική, δεν πανικοβλήθηκαν ότι έμειναν πίσω στο σκορ κι έφθασαν σε μία δίκαι νίκη. Κορυφαίος παίκτης ο Αλέξανδρος Αναστασίου, όχι μόνο γιατί πέτυχε το νικητήριο γκολ, αλλά για τη γενικότερη εικόνα που είχε στη σημερινή αναμέτρηση.
Ο Δίας έκανε το 1-0 στο 16΄ με πλασέ του Μανίκα από πάσα του Δερμίση, απείλησε σε δύο περιπτώσεις με σουτ των Μανίκα στο 25′ και Νάκα στο 35′ και λίγο πριν βγει το ημίχρονο, είχαμε την ισοφάριση από πλευράς ΓΣΑ. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζενούνης σκόραρε με κεφαλιά. Μία καλή φάση στα μισά του α’ μέρους όταν ο Αναστασίου πέρασε …όλη την άμυνα από το κέντρο αλλά τον ανέκοψε αμυντικός τελευταία στιγμή πριν πλασάρει.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν μια ανούσια εδαφική υπεροχή, ενώ οι “κυανόλευκοι” ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση. Στο 53′ ο Αναστασίου έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού το σουτ του απέκρουσε ο γκολκίπερ, δύο λεπτά αργότερα όμως “κάρφωσε” το γκολ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Στο 70′ προσπάθεια του Δερμιτζάκη έφυγε άουτ σε φάση που υπήρχαν δύο συμπαίκτες του στην επίθεση, ενώ στο 78′ ο Ζενούνης θα μπορούσε να έχει “καθαρίσει” το ματς εάν από ευνοϊκή θέση, δεν έβρισκε …αέρα.
Δίας Δίου: Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης (88′ Δαλαμήτρας), Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τοπαλίδης, Μαυρίδης (78′ Τσουρέκας), Καλουσίδης (65′ Παπαστεργίου), Νάκας (65′ Ευαγγελόπουλος), Μανίκας.
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Κυριάκος, Αγγελής (90+1′ Ρακής), Παπακώστας, Χολέβας, Ζενούνης, Αγιασιώτης (46′ Καναβός), Δημηνάς (46′ Λάμπος), Βουρδάκης (85′ Πατσής), Δερμιτζάκης, Αναστασίου.


Σχετικά Άρθρα

Νέο σύστημα διεξαγωγής στη Γ’ Εθνική

Νέο σύστημα διεξαγωγής στη Γ’ Εθνική

Εκδόθηκε η ειδική προκήρυξη που αφορά το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2023-2024. Η…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…