• 1 Δεκεμβρίου, 2019

“Διπλό” για Πρωτεσίλαο, πέρασε με 1-2 από την έδρα της Δάφνης (ρεπορτάζ)

“Διπλό” για Πρωτεσίλαο, πέρασε με 1-2 από την έδρα της Δάφνης (ρεπορτάζ)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας σήμερα Κυριακή πρωί (1/12/19) στο γήπεδο Διμηνίου με σκορ 1-2 επί της Δάφνης. Δίκαιη επικράτηση για τους «κυανόλευκους» του Δημήτρη Κόφφα που ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 6ο λεπτό το 0-1 όταν ο Καλέμι εκτέλεσε κόρνερ, ο Βαλωτής πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού χτύπησε σε πόδι αμυντικού. Στο 13’ γυριστό σουτ του Νικογιάννη, από καλή θέση αλλά με μεγάλο βαθμό δυσκολίας πέρασε ψηλά άουτ, στο 20’ από σέντρα του Ακριβούση, ο Νικογιάννης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν πλάσαρε από τη μικρή περιοχή κι απέκρουσε με τα πόδια ο Μιχαλόπουλος.
Το 0-2 σημειώθηκε στο 27’. Ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά, η μπάλα πήγε εκεί που ήταν τοποθετημένος ο γκολκίπερ της Δάφνης, έδειχνε να μπλοκάρει εύκολα αλλά του έφυγε και μ’ αυτό τον τρόπο, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων.
Λίγο μετά την έναρξη του β΄’ μέρους, η Δάφνη απείλησε με σέντρα-σουτ του Τσιγαρίδα που χτύπησε στο οριζόντιο και πέρασε άουτ, ενώ στο 58’ καλή φάση αφού ο Καλέμι με σέντρα βρήκε το κεφάλι του Βαλωτή, η κεφαλιά του οποίου χωρίς πίεση από ευνοϊκό σημείο ήταν άστοχη. Μακρινό φάουλ του Τσιγαρίδα πέρασε λίγο άουτ (71’), ενώ την ίδια κατάληξη είχε συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Βαλωτή στο επόμενο λεπτό. Στο 77’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μαυρομιχάλης για τη βολιώτικη ομάδα, που ωστόσο παίζοντας με δέκα, κατάφερε να μειώσει στο 86’: ο Καρακίτσιος την ασίστ και ο Σιαμέτης με δυνατό αριστερό σουτ το γκολ. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λάμπος σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ ύστερα από συνεννόηση του διαιτητή Δημητριάδη με τον β’ βοηθό Κόκκαλη, δόθηκαν τρία επιπλέον λεπτά και στο 90+6’ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε, με τον Πρωτεσίλαο να παραμένει για τέταρτο σερί ματς χωρίς ήττα (8 πόντοι σ’ αυτό το διάστημα).

Δάφνη:Μιχαλόπουλος, Μαυρομιχάλης, Σιαμέτης, Τσιαχτάνης (75’ Λιόλιος), Λούκας, Φιλοσόγλου, Τσιγαρίδας, Κυρίτσης, Καρακίτσιος, Κακαλιάς, Ρουσσάς (80’ Αντωνιάδης).
Πρωτεσίλαος: Βουραζέρης, Ακριβούσης (82’ Δημητρίου), Καλέμι, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Σούδης, Νικογιάννης, Βέτσικας, Λάμπρου (85’ Άλντι), Βαλωτής (73’ Χασιώτης), Παπαϊωάννου (69’ Λάμπος).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Νέα πρόσωπα στον Πρωτεσίλαο

Νέα πρόσωπα στον Πρωτεσίλαο

Με καθημερινές προπονήσεις και δίχως απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτεσίλαου υπό την καθοδήγηση του Θανάση…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…