• 24 Νοεμβρίου, 2019

Με 1-5 πέρασε η Δήμητρα από τη Σούρπη!

Με 1-5 πέρασε η Δήμητρα από τη Σούρπη!

Με σκορ 1-5 πέρασε η Δήμητρα από τη Σούρπη σημειώνοντας τη νίκη της αγωνιστικής! Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά πλησίασε τον Αίαντα στους δύο βαθμούς και πήρε σημαντικό διπλό βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας ενόψει της συνέχειας μιας και περιμένει πλέον τον πρωτοπόρο Σαρακηνό.
Οι “πράσινοι” μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο (που ήταν σε κακή κατάσταση). Μόλις στο 30ό δευτερόλεπτο, σουτ από πλάγια του Κλουκουτάρα έφυγε λίγο άουτ. Στο 5′ έγινε το 0-1 μετά από ωραία προσπάθεια του Κλουκουτάρα ο οποίος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο κι έπιασε ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 28′ το δεύτερο γκολ της Δήμητρας, δημιουργία του Καρρά που πέρασε δύο παίκτες του Αίαντα και σκόρερ με κεφαλιά τον Κρανά. Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Από σέντρα του Φαράντου και πλασέ του Κρανά το 0-3 στο 55′, μείωσαν οι “κιτρινόμαυροι” με σουτ του Αραπίτσα στο 59ο λεπτό, όμως γρήγορα η Δήμητρα πήρε εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων όταν στο 65′ ο Αλέκος Αραπίτσας έκανε ατομική ενέργεια, “έσπασε” την μπάλα και ο Κρανάς την έσπρωξε στα δίχτυα φθάνοντας στο χατ τρικ.
Το τελικό σκορ γράφτηκε με γκολ του Μπιρμπίλη σχεδόν από το κέντρο! Ο νεαρός νίκησε τον Χαλάτση με δυνατό σουτ από πολύ μακρινή απόσταση. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 13′ σε τετ-α-τετ του Γιάννη Αραπίτσα.

Στη σελίδα του “Λαού του Αλμυρού” στο facebook, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή αναμέτρηση που έγινε παρουσία πολλών φιλάθλων και είχε δυνατές μονομαχίες, σε αθλητικά ωστόσο πλαίσια.

Αίας: Χαλάτσης, Πλαβός, Μιχόπουλος, Ευθ. Ξηροκώστας, Μακανίκας, Γ. Ξηροκώστας (46′ Κ. Κατσαβριάς), Χειλάς, Δημητρίου, Θ. Κατσαβριάς, Αραπίτσας (68′ Κωστούλας).
Δήμητρα: Τσιλίγκος, Φαράντος, Χονδρογιάννης (83′ Ζαντιώτης), Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (80′ Μπασαγιάννης), Καρράς, Αραπίτσας (73′ Παυλίδης), Τετριμίδας (65′ Μπιρμπίλης), Κλουκουτάρας.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Κώστας Ιγγλέζος, Ράνια Παπάζογλου, Θωμάς Βούζας και Κώστας Τσαμαντάνης αποτελούν εγγύηση διασκέδασης… στο πανηγύρι που διοργανώνει…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…