• 24 Νοεμβρίου, 2019

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πρωτεσίλαος

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πρωτεσίλαος

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πρωτεσίλαος ύστερα από τρεις αγωνιστικές. Στο γήπεδο του Πτελεού νίκησε 2-0 τον Πύρασο, μια νίκη που χαρακτηρίζεται δίκαιη αφού η ομάδα του Δ. Κόφφα ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα έως το τέλος.

Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Βαλωτή που δόθηκε για χέρι του Αποστόλου και έκλεισε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων της συνάντησης όταν σε σουτ του Λάμπου απέκρουσε ο Μάνος και από κοντά, πλάσαρε σε κενή εστία ο Βέτσικας. Να σημειωθεί ότι ο Πύρασος έπαιξε με δέκα από το 80′ λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Δ. Τσάμη.

Για τους γηπεδούχους, καλές φάσεις στο α’ μέρος στο 18′ με κεφαλιά του Νικογιάννη (οριζόντιο δοκάρι κι άουτ), στο 20′ με σουτ του Βαλωτή (λίγο άουτ), στο 36′ με σουτ του Νικογιάννη (αριστερό κάθετο κι άουτ), ενώ στην επανάληψη απείλησαν με προσπάθεια του Νικογιάννη που απέκρουσε ο Μάνος και παράλληλο γύρισμα που πέρασε από Βαλωτή, Λάμπρου. Ο Πύρασος -που παρατάχθηκε με τέσσερις απουσίες- δεν είχε φάσεις στο πρώτο μισό του αγώνα, στην επανάληψη ως καλύτερη στιγμή αναφέρουμε στο 85ο λεπτό ένα γύρισμα του Γάτου που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ρεφουγιάτι.
Για τον Πρωτεσίλαο, ήταν να ξεκινήσει το ματς ο Δημητρίου, αισθάνθηκε όμως ενοχλήσεις στο ζέσταμα και τη θέση του στη βασική ενδεκάδα πήρε ο Κόρκος.

Πρωτεσίλαος: Βουραζέρης, Ακριβούσης, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Ρομάριο, Κόρκος (70′ Λάμπος), Λάμπρου, Σούδης, Παπαϊωάννου (75′ Βέτσικας), Νικογιάννης (90′ Αλντίν), Βαλωτής.
Πύρασος: Μάνος, Αποστόλου, Κόκκαλης, Σταντσούρης, Αντωνιάδης (10′ λ.τρ. Σιώμος), Δ. Τσάμης, Γ. Τσάμης, Τσέργας, Ρεφουγιάτι, Γάτος, Καραδήμας (60′ Παπαδογεώργος).


Σχετικά Άρθρα

Με μοναδικό στόχο την άνοδο αρχίζει η προετοιμασία του Πρωτεσίλαου

Με μοναδικό στόχο την άνοδο αρχίζει η προετοιμασία του Πρωτεσίλαου

Με μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή στη Β’ Κατηγορία αρχίζει την Δευτέρα 26 Αυγούστου η προετοιμασία…
Με Γιώργο Πάγακλο και Aida η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση του Πρωτεσιλάου

Με Γιώργο Πάγακλο και Aida η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση του Πρωτεσιλάου

Με Γιώργο Πάγακλο και Aida η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση του Πρωτεσιλάου στις 14 Αυγούστου. Στο Γυμνάσιο…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…