Νίκησε Δάφνη κι απουσίες η Δήμητρα, πρώτο διπλό στη σεζόν με 0-1

Νίκησε Δάφνη κι απουσίες η Δήμητρα, πρώτο διπλό στη σεζόν με 0-1

Η Δήμητρα πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αφού επιβλήθηκε 0-1 της Δάφνης στο γήπεδο Διμηνίου σήμερα το πρωί. Οι “πράσινοι” (στη φωτογραφία πανηγυρίζουν το γκολ) δεν είχαν καλή απόδοση, αλλά δεδομένων των πολλών απουσιών, του κακού αγωνιστικού χώρου και των προηγούμενων άσχημων αποτελεσμάτων εκτός έδρας, σημασία στην παρούσα φάση έχουν οι τρεις βαθμοί.

Στο 3ο λεπτό, ο Καρράς έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση ύστερα από κόρνερ του Κρανά που έφυγε άουτ και στο 7ο ο Βούλγαρης δοκίμασε το πόδι του εκτός μεγάλης περιοχής με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 15′: ο Κρανάς έκανε κούρσα από αριστερά αποφεύγοντας ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο, γύρισε την μπάλα, εκεί που ο Κλουκουτάρας από τη γωνία της μικρής περιοχής με κοντινό σουτ την έστειλα στα δίχτυα.
Η Δάφνη δεν είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο σε δύο-τρεις περιπτώσεις βγήκε επικίνδυνα μπροστά όπως για παράδειγμα στο 38ο λεπτό όταν σέντρα του Σιαμέτη δεν την βρήκε ο Κυρίτσης ευρισκόμενος σε ευνοϊκό σημείο. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά έπαιξε …με τη φωτιά. Αυτό διότι μπορεί να μην κινδύνευσε, αλλά αφού έμενε το εύθραυστο 0-1, υπήρχε άγχος μέχρι τέλους. Ο Τσιλίγκος μπλόκαρε εύκολα σουτ του Τσιγαρίδα στο 48′, ενώ για τη Δήμητρα μία καλή στιγμή καταγράφηκε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού: ο Βούλγαρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Θωμαΐδης πήρε κεφαλιά. Το τελείωμα του αρχηγού δεν ήταν καλό, ωστόσο πετάχθηκε στην καρδιά της άμυνας. Επίσης καλοχτυπημένο φάουλ του Βούλγαρη πέρασε λίγο άουτ στο 70′. Στα τελευταία λεπτά έκανε την επανεμφάνισή του ο Μάκης Παυλίδης για την ομάδα της Ευξεινούπολης που σήμερα παρατάχθηκε με 14 παίκτες στην αποστολή.

Δάφνη: Μιχαλόπουλος, Λιόλιος (87′ Χιώτης), Σιαμέτης, Φιλοσόγλου (77′ Μαυρομιχάλης), Λουκάς, Τσορμπαντζής, Τσιγαρίδας, Κακαλιάς (84′ Μαρέδης), Ρουσσάς, Κυρίτσης, Καρακίτσιος.
Δήμητρα: Τσιλίγκος, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Τετριμίδας (66′ Ζαντιώτης), Τσιάτσιος, Θωμαΐδης, Κρανάς (89′ Μπασαγιάννης), Καρράς, Κλουκουτάρας, Βούλγαρης (87′ Βούλγαρης), Χονδρογιάννης.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…