• 16 Νοεμβρίου, 2019

Πρώτο τρίποντο για Πύρασο

Πρώτο τρίποντο για Πύρασο

Ο Πύρασος συνδύασε την επιστροφή στη φυσική του έδρα με την πρώτη νίκη στη σεζόν και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Τελικό σκορ 3-2 στο γήπεδο Νέας Αγχιάλου.

Το 1-0 στο 5ο λεπτό με πλασέ του Γάτου ύστερα από κάθετη πάσα του Γ. Τσάμη. Η ισοφάριση στο 10′ με πλασέ του Άλμπα και το 2-1 στο 35′ με πλασέ του Κερατίδη από κοντά ύστερα από εκτέλεση φάουλ, σαν κοντινό κόρνερ, του Μπαράκου. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου με ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Κικίδη (48′) και το τελικό 3-2 γράφτηκε στο 63′ από πάσα του Καραδήμα και εξαιρετικό αριστερό σουτ στο παραθυράκι της εστίας από τον Ρεφουγιάτι. Ο νεαρός επιθετικός έχει παίξει δύο ματς με τον Πύρασο και μετράει ισάριθμα τέρματα. Στη συνέχεια ο Σιώμος απώλεσε δύο καλές ευκαιρίες για να αποβάλλει το άγχος. Από μία κόκκινη εκατέρωθεν, με δεύτερη κίτρινη, στο 70′ ο Μαλεσάγκος για τους φιλοξενούμενους και στο 90′ ο Μπόγκαμος για τους γηπεδούχους.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Μάνος, Τσέργας (46′ Αποστόλου), Μπαράκου, Σταντσούρης, Κερατίδης, Αναστασίου, Γάτος (85′ Παπαδογεώργος), Γ. Τσάμης, Ρεφουγιάτι (80′ Μπόγκαμος), Κόκκαλης, Δ. Καραδήμας (65′ Σιώμος).
ΙΑΣΩΝ: Μουράβας, Γούσιας (55′ Κοτσαλής), Σιδέρης, Παναγιωτάκης, Κουζιώκας, Μαλεσάγκος, Λαρίσης (46′ Περεντίδης), Κικίδης, Άλμπα, Κουτσώνας (46′ Χρσιτογιαννούλας), Κουκουτσέλος.


Σχετικά Άρθρα

H τελετή λήξης της ακαδημίας του Πυράσου και η απονομή στην αήττητη ομάδα Κ16 / εικόνες

H τελετή λήξης της ακαδημίας του Πυράσου και η απονομή στην αήττητη ομάδα Κ16 / εικόνες

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουνίου, γράφτηκε ο επίλογος της αγωνιστικής σεζόν 2021-22 για την Ακαδημία…
Διπλό τίτλου για τον Πύρασο σε ντέρμπι με 8 γκολ, τέσσερα πέναλτι-δύο αποβολές!

Διπλό τίτλου για τον Πύρασο σε ντέρμπι με 8 γκολ, τέσσερα πέναλτι-δύο αποβολές!

Πρεμιέρα στα πλέι οφ με ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο του Σαρακηνού όπου παρουσία δεκάδων φιλάθλων, αναμετρήθηκαν…