• 10 Νοεμβρίου, 2019

Η πολύ καλή εμφάνιση δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα στην Αγριά

Η πολύ καλή εμφάνιση δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα στην Αγριά

Η πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του Στέλιου Αρσένου στην Αγριά έμεινε χωρίς βαθμολογικό αντίκρυσμα. Ο ΓΣ Αλμυρού ηττήθηκε 1-0 από τον Θησέα σε ματς που είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο οι επιθετικοί του ολιγόρησαν στην τελική προσπάθεια.

Στο 10ο λεπτό σημειώθηκε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση: ο Ιωαννίδης σέντραρε και ο Γιαουπλάρι σκόραρε με κεφαλιά. Στο 19′ σουτ εξ επαφής του Βουρδάκη απέκρουσε αμυντικός μπροστά στη γραμμή του τέρματος, ενώ στο 30′ από γύρισμα του ίδιου παίκτη, δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα ο Αναστασίου.
Στην επανάληψη, οι “κυανόλευκοι” πατούσαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κι έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες: σε τετ-α-τετ του Βουρδάκη απέκρουσε ο Βαν ντε Γουίχε και μετά ο Δερμιτζάκης σούταρε άουτ, κεφαλιά του Ζενούνη από κοντά δεν είχε στόχο, ενώ σουτ του Δερμιτζάκη από το ύψος του πέναλτι, χωρίς πίεση, επίσης έφυγε άουτ. Οι του ΓΣΑ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυνομένου στο 78ο λεπτό. Από την άλλη, ο Θησέας είχε πλασέ του Βλάχου πάνω από τον Πολυμέρου χωρίς στόχο (60′), διαγώνιο σουτ του Βλάχου άουτ (68′) και μία φάση με σουτ του Ιωαννίδη πάνω από το οριζόντιο (75′).
“Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Θησέα, οι παίκτες μου πάλεψαν πολύ αλλά για ακόμη μία φορά δεχθήκαμε γκολ από μία στημένη φάση και μάλιστα από παίκτη ψηλό που τον ξέραμε και είχαμε μιλήσει για το μαρκάρισμά του. Είναι κρίμα που η εμφάνισή μας δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα” ανέφερε στο “Λαό του Αλμυρού” ο Στέλιος Αρσένος.

ΘΗΣΕΑΣ: Βαν ντε Γουίχε, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος (63’ Ερρ. Βαν ντε Γουίχε), Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης, Μπόρας, Πέτσης (86’ Ρομάριο), Σιώμος (70’ Λίτσιος), Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (85’ Γαλανόπουλος).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος (75’ Αϊδής), Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Δημηνάς (70’ Ρακής), Ζενούνης, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Αναστασίου, Βουρδάκης.


Σχετικά Άρθρα

Νέο σύστημα διεξαγωγής στη Γ’ Εθνική

Νέο σύστημα διεξαγωγής στη Γ’ Εθνική

Εκδόθηκε η ειδική προκήρυξη που αφορά το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2023-2024. Η…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…