• 10 Νοεμβρίου, 2019

Ασταμάτητος ο Αίας, κατέβαλε και τον Ρήγα Φεραίο!

Ασταμάτητος ο Αίας, κατέβαλε και τον Ρήγα Φεραίο!

Ασταμάτητος ο Αίας , κατέβαλε την αντίσταση και του Ρήγα Φεραίου με γκολ του Αραπίτσα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο αγώνας έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Στο γήπεδο της Σούρπης, οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν “τέσσερα στα τέσσερα” και έχουν κερδίσει τρία συνεχόμενα ντέρμπι! Ο Γιάννης Αραπίτσας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σήμερα, αφού άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό με ωραίο σκαφτό πλασέ από πλάγια θέση (ύστερα από φοβερή ενέργεια, ντρίμπλα και πάσα του Θανάση Κατσαβριά) και το έκλεισε στο 90+3′ όταν έκλεψε την μπάλα από τον Γάρο πίσω από το κέντρο, έκανε κούρσα και σε θέση τετ-α-τετ δεν έκανε λάθος με δυνατό σουτ… Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 85′ με σουτ του Σέττου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο δεν αρκέστηκαν στην ισοπαλία, βγήκαν όλοι μπροστά και το πλήρωσαν στο φινάλε…
Για τον Αίαντα, στο 23′ από μπαλιά του Παπανικολόπουλου, ο Αραπίτσας έκανε φαλτσαριστό πλασέ από πλάγια έξω από τη μεγάλη περιοχή που έβγαλε στο “γάμα” ο Καλαϊτζίδης, στο 41′ γυριστό σουτ του Μιχόπουλου πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο, στο 55′ από πάσα του Κατσαβριά, ο Ευθ. Ξηροκώστας βγήκε τετ-α-τετ αλλά τον νίκησε ο τερματοφύλακας με το πόδι στον αέρα, στο 80′ ο Αραπίτσας πέρασε τρεις παίκτες, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και απέκρουσε ο Καλαϊτζίδης, στο 85′ ο Ευθύμης Ξηροκώστας απέφυγε δύο αμυντικούς με ωραία ντρίμπλα, όμως πλάσαρε άουτ με πεσμένο τον γκολκίπερ, στο 87′ ο Χειλάς σε φάση τετ-α-τετ μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να σουτάρει.
Οι “κιτρινόμαυροι” της Σούρπης είχε σε καλή ημέρα τον Σπύρο Χαλάτση ο οποίος όποτε χρειάστηκε, είχε σωστές επεμβάσεις: στο 2′ μπλόκαρε σουτ του Γουτούλη, στο 18′ απέκρουσε σουτ του Σέττου, στο 30′ εξουδετέρωσε φάουλ του Γουτούλη, στο 50′ προσπάθεια του Αραμπατζή και στο 65′ σουτ ξανά του Γουτούλη. Για το σύλλογο του Βελεστίνου, άλλες φάσεις με σουτ του Γάρου άουτ (18′), κεφαλιά του Σέττου λίγο άουτ (40′), σουτ του Γουτούλη λίγο άουτ (45′), κεφαλιά του Αραμπατζή άουτ σε άδειο τέρμα (82′).

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Γ. Ξηροκώστας, Πλαβός, Χριστέλος (46′ Ευθ. Ξηροκώστας), Χειλάς, Δημητρίου (88′ Κ. Κατσαβριάς), Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Μακανίκας, Παπανικολόπουλος.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Α. Καλαϊτζίδης, Καψιώτης, Γκίνης, Ιωάννου, Αλμασίδης (60′ Μιχολίτσης), Σουγγάρης (80′ Κατσούδας), Γάρος, Ν. Καλαϊτζίδης, Αραμπατζής, Γουτούλης, Σέττος.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Με Γωγώ Τσαμπά το πανηγύρι του Αίαντα Σούρπης:

Με Γωγώ Τσαμπά το πανηγύρι του Αίαντα Σούρπης:

Ο Αίας Σούρπης διοργανώνει τη μεγάλη καλοκαιρινή του εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου.