• 28 Οκτωβρίου, 2019

Εμπρησμοί αυτοκινήτων στον Αλμυρό – Μπαράζ εμπρησμών στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Εμπρησμοί αυτοκινήτων στον Αλμυρό – Μπαράζ εμπρησμών στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Ξημερώματα της εορτής της 28ης Οκτωβρίου, άγνωστοι πυρπόλησαν δυο αυτοκίνητα στον Αλμυρό.

Περίπου στις 2:30 το βράδυ (φωτο), πυρπόλησαν τζιπ mercedes που βρισκόταν σταθευμένο στο  ύψος του μουσείου του Αλμυρού και περίπου δυο ώρες αργότερα πυρπόλησαν και δεύτερο αυτοκίνητο, yaris λίγα τετράγωνα πιο μακρυά, στις εργατικές κατοικίες.

Απορίας άξιο, ότι την ίδια νύχτα στη Θεσσαλονίκη πυρπόλησαν δέκα αυτοκίνητα και από ένα στο Αγρίνιο, στο Μενίδι , στην Καισαριανή και στον Ταυρο.

Το https://parallaximag.gr περιγράφει ότι άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε πυλωτές οικοδομών και την ίδια στιγμή σε κάδους στο δρόμο. Οι φωτιές μπήκαν σχεδόν σε ένα οικοδομικό τετράγωνο και έκαψαν ολοσχερώς ένα τουλάχιστον αυτοκίνητο προκαλώντας ζημιές σε τουλάχιστον 4-5 ακόμα καθώς και στις πολυκατοικίες. Οι φωτιές μπήκαν με σακουλάκια βενζίνης τα οποία κρεμούσαν στα αυτοκίνητα και κατόπιν έβαζαν φωτιά οι άγνωστοι.
Αναμένουμε περισσότερα από επίσημα χείλη.
Φωτιά ξέσπασε σε αγροτικό αυτοκίνητο, κυνηγού στην Κεφάλωση το Σάββατο στις 7:50 το πρωί. Στο σημείο μετέβησαν δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεν συνδέεται όμως το περιστατικό, με τα υπόλοιπα, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα λινκ για τις ειδήσεις των εμπρησμών στις άλλες πόλεις.