• 20 Οκτωβρίου, 2019

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Πύρασος

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Πύρασος

Ο Πύρασος είχε καλύτερη απόδοση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, 0-3 από τον Ρήγα Φεραίο στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, με τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος για την ομάδα του Κώστα Σταματίου. Σκόραραν στο 49′ με ανάποδο ψαλίδι ο Ιωάννου (ύστερα από κόρνερ του Νασιακόπουλου), στο 57′ με άπιαστο σουτ ο Γουτούλης έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 74′ ο Σέττος με πέναλτι  (που κέρδισε ο Αραμπατζής). Οι φιλοξενούμενοι είχαν σωρεία ευκαιριών, που είτε αστόχησαν στην τελική προσπάθεια είτε απέκρουσε ο Μάκης Μάνος που έκανε σήμερα ντεμπούτο κάτω από την εστία του Πυράσου. Επίσης, στα αξιοσημείωτα είναι πως επανήλθε στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Κίτσος, εμβληματικός αρχηγός του Πυράσου που έπαιξε 20 χρόνια στο σύλλογο, είχε αποσυρθεί αλλά αποφάσισε να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος..

Συνθέσεις:
ΠΥΡΑΣΟΣ: Μάνος, Γ. Τσάμης, Κόκκαλης, Σταντσούρης, Δ. Τσάμης (46′ Αποστόλου), Αναστασίου, Βέτσικας (46′ Γάτος), Μπαράκου, Κίτσος (61′ Κωστούλας), Κερατίδης (61′ Θεοδωρόπουλος), Καραδήμας.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Ανατολής, Καψιώτης, Ιωάννου, Ζωγράφος, Κακάνης (46′ Αραμπατζής), Σουγγάρης (62′ Γάρος), Αλμασίδης, Μ. Καλαϊτζίδης, Γουτούλης (75′ Κατσούδας), Νασιακόπουλος (79′ Ζατσάι), Σέττος.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…