• 20 Οκτωβρίου, 2019

Με 1-5 πέρασαν οι Μυρμιδόνες από την έδρα του Πηλέα

Με 1-5 πέρασαν οι Μυρμιδόνες από την έδρα του Πηλέα

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να αγχώθηκαν κάπως αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες και πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0, όμως στην επανάληψη οι παίκτες των Μυρμιδόνων (φωτογραφία από το σημερινό αγώνα)  ήταν καταιγιστικοί κι έφθασαν σε ευρεία νίκη 1-5 στην έδρα του Πηλέα στο γήπεδο ΕΤΒΑ.

Στο α’ μέρος χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, οι κυριότερες με τους Μακρή σε δύο περιπτώσεις, Βούλγαρη, Παλάσκα και τετ-α-τετ του Μάντζαρη. Στο β’ 45λεπτο όμως, οι Μυρμιδόνες «ξεκλείδωσαν» την άμυνα του Πηλέα με σουτ του Τσόγκα έξω από τη μεγάλη περιοχή! Ο έμπειρος και αξιόλογος μέσος έκανε το 0-1 στο 54’ και με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή από μακρινή απόσταση, το 0-2 στο 60’. Μείωσε ο Πηλέας σε μία αντεπίθεση, όμως ο Π. Βούλγαρης το 1-3 με ατομική προσπάθεια και πλασέ αφού ξεπέρασε τον τερματοφύλακα. Ο Παναγιώτης Βούλγαρης πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 78ο λεπτό με κεφαλιά. Σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε, αντικαταστάθηκε και μετέβη στο Νοσοκομείο του Βόλου για ράμματα στο φρύδι. Ο αδερφός του, Νίκος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 83’.

Για τους Μυρμιδόνες έπαιξαν οι Σαββίδης, Τσεκρέζης, Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Ναούμ, Παλάσκας (78’ Καραπτσιάς), Ακριβός (75’ Μηλιώνης), Τσόγκας, Μακρής, Π. Βούλγαρης (79’ Γ. Μπούρχας), Μάντζαρης (71’ Ν. Βούλγαρης)


Σχετικά Άρθρα

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…