• 16 Οκτωβρίου, 2019

ΓΣΑ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΓΣΑ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα είχαν οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων Στίβου του Γ.Σ. Αλμυρού το περασμένο Σαββατοκύριακο και όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου, τονίζονται τα ξής:

«Το Σάββατο στις 12 Οκτωβρίου διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το τρίτο και τελευταίο τέτραθλο για το 2019, στην κατηγορία ΠΠ/Β(Αγόρια γεννηθ. 2005&2006) – ΠΚ/Β(Κορίτσια γεννηθ. 2005&2006) Από το Σύλλογό μας πήρανε μέρος οι: Κοντοβάς Σταύρος, Γεωργακόπουλος Λουκάς, Πατσέα Μαρία, Μπράβου Ειρήνη, Κολοβού Σοφία, Καβρέτζου Ευτυχία, Καλλιακούδα Περσεφόνη, Αθανασιάδη Μαρία, Αθανασιάδη Ελένη, Πουρίκη Μικαέλα, Μπιντέλα Ελένη. Οι νεαροί και νεαρές αθλητές και αθλήτριες αγωνιστήκανε στα 60 μ., μπαλάκι, σφαίρα και άλμα εις μήκος. Την καλύτερη θέση πήρε ο Κοντοβάς Σταύρος που συνολικά βγήκε τέταρτος, ενώ αξιοπρεπής ήταν και η εμφάνιση των υπολοίπων. Το σημαντικό είναι ότι πλέον σε αυτές τις κατηγορίες η συμμετοχή των παιδιών είναι μεγάλη.

Την Κυριακή(13/10) στο Βελεστίνο πραγματοποιήθηκε ο 19ος Ρήγειος Δρόμος. Ο 19ος Ρήγειος Δρόμος αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Γυμναστικού Συλλόγου Βελεστίνου.

Ο Ρήγειος Δρόμος υποστηρίζεται από τη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου. Συμμετέχουν άτομα ηλικίας από νήπια έως και 74 ετών, οι οποίοι είτε προέρχονται από Γυμναστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους είτε επρόκειτο για μεμονωμένους αθλητές. Ο αγώνας περιλάμβανε πέντε διαδρομές των 10.000μ. των 5.000 μ. των 2.000 μ. των 600μ. και των 200μ. Συμμετείχαν περίπου 25 παιδιά από το Σύλλογό μας. Στην Α΄ Δημοτικού την πρώτη θέση πήρε η Πρεμέτη Λύδια στα 200μ της γενικής κατάταξης, στη Γ-Δ-Ε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη κατέκτησε ο Παπακύριλος Θεμιστοκλής, στην κατηγορία ΠΠ/Β τη δεύτερη θέση πήρε ο Γεωργακόπουλος Λουκάς και στις ΠΠ/Α(14-15ετών) την τρίτη θέση πήρε η Πατσέα Μαρία, ενώ πολλά από τα υπόλοιπα παιδιά ήτανε μέσα στην πρώτη δεκάδα.»


Σχετικά Άρθρα

Κ. Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο Υπουργικό η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών

Κ. Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο Υπουργικό η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών

Η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια στον αγροτικό τομέα θα έλθει -εφ’ όσον έχει ολοκληρωθεί- στο…
Κυριακή Α Λουκά – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή Α Λουκά – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

«Μὴ φοβοῦ· ἀπὸ τοῦ νῦν ἀνθρώπους ἔσῃ ζωγρῶν» Την κλήση των πρώτων μαθητών, του Πέτρου, του…
Εγγραφές στις χορευτικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου σε Αλμυρό και Βόλο

Εγγραφές στις χορευτικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου σε Αλμυρό και Βόλο

Από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινούν τα μαθήματα της νέας εκπαιδευτικής περιόδου που θα ταξιδέψουν…