• 30 Σεπτεμβρίου, 2019

Την Κυριακή ο 3ος Αγώνας Δρόμου «Almyros City–Zerelia Lakes»

Την Κυριακή ο 3ος Αγώνας Δρόμου «Almyros City–Zerelia Lakes»

Σήμερα Δευτέρα 30/9 κλείνουν οι συμμετοχές – Ζητούνται εθελοντές

Κληρώνονται αθλητικά παπούτσια – Δώρα και για τους πρώτους των διαδρομών

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας «Almyros City–Zerelia Lakes». Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Αλμυρός θα φιλοξενήσει αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτή τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου «κλείνουν» οι συμμετοχές. Σπεύσατε όσοι δεν δηλώσατε συμμετοχή.

Θυμίζουμε ότι η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου καλύπτει 20,1 χλμ και οι συμμετέχοντες θα διέρχονται μέσω της περιφερειακής οδού, κατευθυνόμενοι στις παρυφές της «Όθρυος» και τις λίμνες «Ζερέλια». Παράλληλα, με τον Ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθεί και Λαϊκός Αγώνας δρόμου 6 χλμ κατά τον οποίο οι συμμετέχοντες θα διέρχονται μέσω του Περιφερειακού δρόμου. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού και για τους δύο αγώνες, έχει οριστεί η Κεντρική Πλατεία Αλμυρού.

Μέχρι την Πέμπτη οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημι-μαραθώνιο και τον Λαϊκό Αγώνα των 6 Km, ανέρχονταν στις 130.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα έχει ήδη εξασφαλίσει την ύπαρξη σταθμών τροφοδοσίας για τους αθλητές, ενώ θα υπάρχει και ασθενοφόρο με γιατρό για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Επίσης στην κεντρική πλατεία δίπλα στο χώρο εκκίνησης, θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών ειδών.

Οι δρομείς μπορούν να παραλαμβάνουν τις μπλούζες του αγώνα, από τον χώρο εκκίνησης του αγώνα στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου από τις 18:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή το πρωί από τις 07:30 έως τις 09:00.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση χρειάζεται εθελοντές. Παρακαλούμε όσοι θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με την κα Μπόσινα Ειρήνη στο 2422024793 (πρωινές ώρες).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές στον αγώνα, μέσω των ιστοσελίδων που διαχειρίζεται ο ΕΟΣ Αλμυρού www.almyroshalfmarathon.gr και https://www.eosalmyrou.gr/.

Ο ΕΟΣ Αλμυρού, εξασφάλισε δώρα για τους νικητές, αλλά και δυο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα κληρωθούν στο τέλος των αγώνων.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…