• 30 Σεπτεμβρίου, 2019

1ο συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τη νέα Δημοτική Αρχή με συγκρότηση επιτροπών και προτεραιότητα στο «καράβι των Ζερελίων»

1ο συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τη νέα Δημοτική Αρχή με συγκρότηση επιτροπών και προτεραιότητα στο «καράβι των Ζερελίων»

Για την καλή λειτουργία του Δήμου και σύμφωνα με τις προσαρμογές στον κανονισμό λειτουργίας του, κατά το 1η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τη Δημοτική Αρχή, κυρίως ορίστηκαν μέλη επιτροπών.

Με μικρές προσαρμογές ψηφίστηκαν και καθορίστηκαν τα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού.

Το Σώμα ιδιαίτερα απασχόλησε, το έργο οδοποιίας στα Ζερέλια, όπως και τα έργα αντι-στήριξης του κτιρίου, του ονομαζόμενου «καράβι των Ζερελίων». Μέρος του αγροτικού δρόμου προς τις λίμνες, ορίστηκε ως κοινόχρηστος.

Ορίστηκαν τα μέλη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ως εξής:

Οι κ.κ. Βούλγαρης Λ. Πρόεδρος, Παπαδημουλάς Ευστάθιος Αντιπρόεδρος, Σκούρας Αναστάσιος, Σοφία Μπίλικα, Γιώργος Μπουχώρης, Νάντζιου Παρασκευή. Αναπληρωτές: Κοτζαπαναγιώτη Νεκταρία, Γαλατσίδας Ι., Σκούρας Αναστάσιος, Κελάφας Κωνσταντίνος.

Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο της επιτροπής και Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο. Φορέας που θα συμμετέχει ορίστηκε η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού.

Αντιπρόσωποι του Δήμου στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) ορίστηκαν οι κ.κ. Γουργιώτης και Παπαϊωάννου και αναπληρωτές οι κ.κ. Παπαδημουλάς και Δεληζήσης.

Στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών ορίστηκαν οι κ.κ. Γουργιώτης και Νικοβιώτης και αναπληρωτές οι κ.κ. Βούλγαρης και Καραδήμας.

Στην Επιτροπή Συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών ορίστηκαν η κα Μπέη, ο κ. Θωμαΐδης, η κα Τέφογλου Καίτη και αναπληρωτές οι κ. Αργυρόπουλος και κ. Δεληζήσης.

Στην Επιτροπή Παραλαβής Έργων ορίστηκαν οι κ. Δεληζήσης και κ. Θωμαΐδης και αναπληρωματικοί ο κ. Παπαδημουλάς και ο κ. Βούλγαρης.

Τέλος, στην επιτροπή για την εξέταση αιτημάτων παραχώρησης περιοδικής χρήσης των δημοτικών ακινήτων ορίστηκαν οι κ .Θωμαΐδης, κ. Καραγιώργος και κα Μυγιάκη.

Εκτός ημερησίας, μετά από αίτημα πολιτών, ψηφίστηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους ομόφωνα, η στήριξη στην προσπάθεια αλλαγής της νομοθεσίας αδειοδότησης, λειτουργίας και εποπτείας των Λούνα Παρκ, στην ουσία η προσαρμογή της στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…