• 27 Σεπτεμβρίου, 2019

Δ.Τ. Γ.Σ.Α. για τον 1ο αγώνα Γ΄Εθνικής – Κληρώνουν μια τηλεόραση για την ενίσχυση της ομάδας

Δ.Τ. Γ.Σ.Α. για τον 1ο αγώνα Γ΄Εθνικής – Κληρώνουν μια τηλεόραση για την ενίσχυση της ομάδας

Την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ο Γ.Σ.Α. θα αντιμετωπίσει στην έδρα του στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 16:00 την ομάδα του  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ.

Για τον αγώνα αυτόν ο προπονητής Κος Αρσένος έχει να επιλέξει τους δέκα οχτώ ποδοσφαιριστές ανάμεσα από τους:

ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ-ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ-ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΜΠΟΥ-ΜΠΕΪΚΟΥ-ΠΑΤΣΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΖΕΝΟΥΝΗ-ΦΟΥΚΗ-ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΑΓΑΣΙΩΤΗ-ΒΟΥΡΔΑΚΗ-ΡΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΑΦΛΕΡΗ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Ι και ΙΙ – ΔΗΜΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΪΔΗ- ΑΡΑΠΗ

Θα στερηθούμε των υπηρεσιών των τραυματιών, ΚΟΚΑ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΙΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ καθώς οι Κυριάκος και Παπακώστας αντιμετώπισαν τα προβλήματα τραυματισμού τους και θα δώσουν το παρόν και του ΝΤΟΝΤΑ για τον οποίο δεν έχει εκδοθεί το δελτίο

Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ» καθότι με συντονισμένες ενέργειες και μία γιγάντια προσπάθεια που έγινε από την Δ.Ε και το Δ.Σ του Γ.Σ.Α και κυρίως της δημοτικής αρχής, από τον δήμαρχο κο Χατζηκυριάκο, τον αντιδήμαρχο κο Παπαϊωάννου και τον υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού δημοτικό σύμβουλο Κο Θωμαϊδη (τους οποίους και ευχαριστούμε) ετοιμάσθηκε  ο χλοοτάπητας και οι εγκαταστάσεις του σταδίου για να φιλοξενήσουν αυτόν τον σημαντικό αγώνα έδρας για την ομάδα μας.

Για τον σκοπό αυτό μέλη του Δ.Σ και της Δ.Ε του Γ.Σ.Α μαζί με τους νεαρούς παίκτες μας, θα διακινήσουν την Παρασκευή-Σαββάτο και την Κυριακή στην αγορά του Αλμυρού εισιτήρια του αγώνα, τα οποία τιμώνται 5 ευρώ. Μαζί με τα εισιτήρια θα διακινηθεί και λαχειοφόρος αγορά με τιμή λαχνού 2,50 ευρώ και δώρο μία τηλεόραση 43΄΄, προσφορά του καταστήματος «ΝΑΚΟΣ».

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στον σημαντικό αυτόν αγώνα για την ομάδα μας και να συνδράμουν οικονομικά στη προσπάθεια αυτή.

Η είσοδος στον αγώνα της Κυριακής θα γίνεται από τη κεντρική είσοδο από τις 15:00 με γενική είσοδο 5 ευρώ, και θα ισχύει για όλους εκτός των μαθητών και μαθητριών.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό παρόν, ενισχύοντας την αξιόμαχη νεανική ομάδα μας, ώστε να αναδείξουμε την αίγλη και την 90χρονη ιστορία του Γ.Σ.Α.

Αλμυρός 26-09-2019


Σχετικά Άρθρα

Η αφίσα του ποδοσφαίρου ΓΣΑ

Η αφίσα του ποδοσφαίρου ΓΣΑ

Στο φύλλο του “Λαού” που κυκλοφόρησε στις 12 Δεκεμβρίου, φιλοξενήσαμε την αφίσα-ρόστερ του ΓΣ Αλμυρού 2021-22,…
«Πόλεμος» δηλώσεων για τον ΓΣΑ

«Πόλεμος» δηλώσεων για τον ΓΣΑ

Ο Δήμαρχος Αλμυρού ανέφερε ότι συνειδητά δεν βοήθησε την ομάδα – Η απάντηση του Δήμου Περπερίδη…
Πολύτιμο τρίποντο για ΓΣΑ με σκόρερ τον Δημηνά (ρεπορτάζ)

Πολύτιμο τρίποντο για ΓΣΑ με σκόρερ τον Δημηνά (ρεπορτάζ)

Σημαντική νίκη για τον ΓΣ Αλμυρού που υπερασπίστηκε την έδρα του. Επικράτησε 1-0 της Ποταμιάς χάρη…