• 26 Σεπτεμβρίου, 2019

Επιστολή Χρ. Μπουκώρου για την αλλαγή νομοθεσίας των Λούνα Παρκ

Επιστολή Χρ. Μπουκώρου για την αλλαγή νομοθεσίας των Λούνα Παρκ

Δημοσιεύουμε την επιστολή στήριξης του Χρήστου Μπουκώρου, βουλευτή Μαγνησίας και Αναπλ. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, στην προσπάθεια των πολιτών, να αλλάξει η νομοθεσίας αδειοδότησης, λειτουργίας, πιστοποίησης και ελέγχου των Λούνα Παρκ, ενσωματώνοντας το λινκ, ώστε και εσείς να μπορέσετε να υπογράψετε:

Έχοντας γίνει όλοι μας μάρτυρες του απίστευτα θλιβερού γεγονότος, του πρόσφατου και άδικου χαμού ενός παιδιού, ενός νέου κοριτσιού, στο λούνα παρκ του Αλμυρού, οφείλουμε να δράσουμε άμεσα και ουσιαστικά για την άμεση λήψη νομοθετικών πρωτοβουλιών και τον εκσυγχρονισμού του πλαισίου αδειοδότησης, λειτουργίας, πιστοποίησης, ελέγχου και εποπτείας των παιχνιδομηχανών και των υπαίθριων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Χρέος όλων μας είναι, να μην επαναληφθούν αντίστοιχα φαινόμενα και να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, είμαι στη διάθεση της κίνησης πολιτών και δεσμεύομαι και εγώ από την πλευρά μου για την ανάληψη όλων των απαιτούμενων θεσμικών πρωτοβουλιών, με σκοπό την ανάδειξη του ζητήματος και την αυστηροποίηση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου, για την αδειοδότηση και τη λειτουργία των υπαίθριων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

σ.σ. Παρακαλούμε υπογράψτε στο παρακάτω λινκ (χρειάζεται μόνο e-mail και κωδικό όνομα ή όνομα – δημοσιεύονται μόνο τα αρχικά του ονόματος): https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_Ypografoyme_gia_tin_allagi_nomothesias_adeiodotisis_eleghoy_kai_leitoyrgias_ton_Loyna_Park/?fnqaVjb&fbogname=%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE+(.&fbclid=IwAR3QXjGHUhuf59Cpo-u8sHXlRzlj9UiNlxGl41V1Uvpgna8bqhdb3VtWes8

Πρέπει με κάθε τρόπο να διασφαλίσουμε τις συνθήκες λειτουργίας των λούνα παρκ, πρέπει με κάθε τρόπο να διασφαλίσουμε το μέλλον μας, τα παιδιά μας. Δεν πρέπει η ψυχαγωγία να μετατρέπεται σε τραγωδία.  

Με εκτίμηση,

Χρήστος Μπουκώρος

Βουλευτής Μαγνησίας –

Αναπλ. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νέας Δημοκρατίας


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …