• 25 Σεπτεμβρίου, 2019

Π. Ξύδης – Αγιασμός την Παρασκευή – Τουρνουά το ΣΚ – Παραίτηση την Τρίτη…

Π. Ξύδης – Αγιασμός την Παρασκευή – Τουρνουά το ΣΚ – Παραίτηση την Τρίτη…

Από την σελίδα του Γ.Σ.Α. στο facebook πληροφορηθήκαμε την είδηση της παραίτησης του Περικλή Ξύδη από το βόλεϊ του Γ.Σ.Α.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η Διοίκηση του Γ.Σ.Α. γνωστοποιεί την παραίτηση του Προπονητή του τμήματος Βόλεϊ κυρίου Περικλή Ξύδη και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο. Οι προπονήσεις του αγωνιστικού τμήματος καθώς και της ακαδημίας συνεχίζονται τις ίδιες ώρες και ημέρες υπό την επίβλεψη του Εφόρου Βόλεϊ κυρίου Κωνσταντίνου Ευάγγελου έως ότου βρεθεί ο/η νέος/α προπονητής/ρια. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του πρώην προπονητή: “Ανακοινώνω ότι μετά από μια συνάντηση με τους υπεύθυνους του τμήματος Κωνσταντίνου Ευάγγελο (έφορο τμήματος) και την Γραμματέα του συλλόγου Βαρσου Μαρία ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με τον ΓΣΑ μετά από 13 χρόνια . Ευχαριστώ όλους τους γονείς και της αθλήτριες που στήριξαν το τμήμα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όσους παράγοντες στάθηκαν δίπλα μου μεχρι τώρα σε καλες αλλά και σε δύσκολες στιγμές.” Ξύδης Περικλής

Εν τω μεταξύ, με επιτυχία διοργανώθηκε το τουρνουά προετοιμασίας του Γ.Σ.Α. αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ την Παρασκευή κατά τον Αγιασμό του τμήματος ο προπονητής δήλωνε:

Να πούμε σε όλους τους γονείς ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ και  να τους ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία στα παιδιά. Επίσης να πω ότι σε εμάς προτεραιότητα πάντα είναι τα μαθήματα όσον αφορά τα μικρότερα παιδιά αλλά και η συγκέντρωση και η συνέπεια στις προπονήσεις. Αυτό θέλω να πω, δεν θέλω να λέω κάθε χρόνο τα ίδια, υγεία, μαθήματα και αθλητισμός πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο για την ηλικία σας αλλά και για όλους μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο γιατί τα τμήματα που είμαστε εδώ είναι όλα αγωνιστικά από την ακαδημία μέχρι και το τελευταίο των γυναικών και όσοι αποφασίσετε να ασχοληθείτε με αυτό το άθλημα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι μαζικός αθλητισμός. Πρέπει να αποφασίσετε ότι το παιδί θα ασχοληθεί με αυτό. Θέλω να είμαι ειλικρινής από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Είμαι δεκατρία χρόνια στην ομάδα και ήμουν πάντα  συνεπείς απέναντι σε όλους. Θέλω το ίδιο να κάνετε κι εσείς. Επαναλαμβάνω πως τα τμήματα αυτά είναι αγωνιστικά, έχουν απαιτήσεις και δεν είναι μαζικός αθλητισμός. Υπάρχουν στον Αλμυρό τμήματα μαζικού αθλητισμού που λειτουργούν εξίσου καλά και μπορούν τα παιδιά να κάνουν αθλητισμό. Εμείς δεν δουλεύουμε έτσι εδώ. Θέλω όποιος γονιός έρχεται εδώ να είναι συνειδητοποιημένος και ειλικρινής απέναντι στην ομάδα, στο τμήμα, σε εμάς, σε όλους. Δεν είναι “κάνω πρωταθλητισμό ή φεύγω” αρκεί να γνωρίζουμε εξ’ αρχής από εσάς ότι δεν ενδιαφέρεστε για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ότι απλά θέλετε να ασχοληθεί το παιδί με αυτό το άθλημα. Υγεία σε όλους.

 

Παρακάτω θα βρείτε το βίντεο με τις δηλώσεις κατά τον Αγιασμό, η ανάρτηση της είδησης της ολοκλήρωσης του τουρνουά και φωτο-ρεπορτάζ του Αγιασμού.

 

 

Με έξι ομάδες το 9ο τουρνουά προετοιμασίας βόλεϊ γυναικών από το Γ.Σ.Α.


Σχετικά Άρθρα

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…