• 23 Σεπτεμβρίου, 2019

Η ατζέντα του Λαού του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Η ατζέντα του Λαού του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Ξεσαλώνουν

…Ξεσαλώνουν στο διαδίκτυο γνωστοί-άγνωστοι, τιμητές των πάντων, οι οποίοι έχουν άποψη και «γι’ αυτό που σκέφτηκες και δεν είπες» (χα-χα)… Ό,τι ανεβαίνει σχολιάζεται… και ότι απαντάται ξανασχολιάζεται…

 Κακό δεν είναι… Εξάλλου πως θα βγάλουμε κι εμείς το ψωμάκι μας αν δεν γίνεται ντόρος στο ίντερνετ…

Τα του Δήμου στο στόχαστρο των κατά πάντων τιμητών… Όσο για μας… καλά κάνετε και σχολιάζετε… Εμείς τα θέλουμε και τα παθαίνουμε…

Αλλά κυρία μου… μια μετακόμιση κάνεις και θες κανένα μήνα να τα βάλεις όλα στη θέση τους και κανα-δυο μήνες για να θυμηθείς ποια είναι η νέα τους θέση…

Πόσο μάλλον μια Δημοτική Αρχή. Ας δώσουμε λίγο χρόνο, όπως άλλωστε δώσαμε και στην προηγούμενη… Απ’ όσο γνωρίζουμε οι συσκέψεις είναι συνεχείς, όπως και οι συναντήσεις με φορείς. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, μετά την ενημέρωσή τους, φαίνεται πως αφιερώνουν χρόνο στον προγραμματισμό.

 

Skunk

Προσοχή! Προσοχή! Διαβάστε προσεκτικά στο φύλλο της εφημερίδας που κρατάτε, το άρθρο σχετικά με το «ελαφρύ ναρκωτικό», που όμως έχει πολύ σοβαρές και άμεσες συνέπειες μετά τη χρήση. Ένα ναρκωτικό, από το οποίο ο Αλμυρός δεν έχει γλιτώσει… Καλό είναι οι γονείς, να το διαβάσουμε στους εφήβους, προς ενημέρωσή τους. Επειδή αν δεν έχει χτυπήσει την πόρτα μας το κακό… θα την χτυπήσει… καλό είναι να ενημερωθούμε.

 

Φυλάσσεται…

Προς τους οχθρούς μας… Ο «Λαός του Αλμυρού» πλέον φυλάσσεται… Η οικογένεια μεγάλωσε με μια απίστευτη φατσούλα… Βεβαίως-βεβαίως είναι εφημεριδοφάγος… μελετηρός και σχεδόν… αναρχικός. Να μας ζήσει!

Επιχειρείν στην πράξη…

Δυο επαγγελματίες επιχειρούν… τολμούν, προτείνουν… Ο Δ. Βαζούρας πραγματοποιεί σήμερα και αύριο την 1η Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εργαλείων και Εξοπλισμού, ενώ στο «Μεζέ-μεζέ», στον πεζόδρομο Αλμυρού, μέσα στο επόμενο 10ήμερο, θα προσφέρει και μεσημεριανό μαγειρευτό φαγητό!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επαγγελματίες που επιχειρούν… Τους συγχαίρουμε και τους στηρίζουμε!

 

Ιδέα προς υλοποίηση για τις διαβάσεις

Προτείνουμε δράση εθελοντισμού στα σχολεία… Να συνεργαστούν δηλαδή με τη Δημοτική Αρχή, ώστε παράλληλα με τους εργάτες του Δήμου, να φιλοτεχνήσουν τρισδιάστατες διαβάσεις στα σχολεία του Αλμυρού. Καλλιτεχνάκια στον Αλμυρό έχουμε και μπορούν να φέρουν το έργο εις πέρας.

 

Ιδέα β΄

Στο ρεπορτάζ μας για τις διαβάσεις και τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, θα βρείτε το παράδειγμα των Τρικάλων… Άφηναν λοιπόν σημειώματα στα παρμπρίζ των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων, τα οποία έμοιαζαν με κλήσεις τροχαίας. Επάνω όμως, δεν έγραφαν κάποιο πρόστιμο, αλλά έδιναν περίοδο χάριτος, ενημέρωναν για το σχετικό πρόστιμο που θα μπορούσαν να τους έχουν καταβάλει και προειδοποιούσαν γι’ αυτό.

Θα μπορούσε λοιπόν να εφαρμοστεί στον Αλμυρό, π.χ. για ένα μήνα και ως περίοδος προσαρμογής και έπειτα όμως, να μην ισχύσει η ατιμωρησία, αλλά η κατά το νόμο επιβολή προστίμου.

 

Ποτέ μην αρχίζεις μια δουλειά, μια μάχη, μια σχέση, αν ο φόβος της ήττας επισκιάζει την προοπτική της νίκης. Αριστοτέλης Ωνάσης.


Σχετικά Άρθρα

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή της

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή…

Ένας από τους σταθμούς της επίσκεψης της κας Κατερίνας Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή στον Αλμυρό, το πρωί της Παρασκευής…
Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι δηλώσεις στο e-almyros

Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι…

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το πρωί της 17ης Μαΐου στην πόλη του Αλμυρού. Ανάμεσά τους και…
Έλενα Κουντουρά: «Στην πρώτη γραμμή για την Ελλάδα στην Ευρώπη» – Η συνέντευξη στο “e-almyros.gr”

Έλενα Κουντουρά: «Στην πρώτη γραμμή για την Ελλάδα στην Ευρώπη» – Η συνέντευξη στο “e-almyros.gr”

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στον Αλμυρό, χθες το πρωί Παρασκευή 17 Μαΐου, η Έλενα…