• 20 Σεπτεμβρίου, 2019

Δελτίο Τύπου του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α. για την Έναρξη Πρωταθλήματος Γ Εθνικής

Δελτίο Τύπου του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α. για την Έναρξη Πρωταθλήματος Γ Εθνικής

Με την απόκτηση 23άχρονου αριστερού οπισθοφύλακα Αγγελή Ευάγγελου, προερχόμενου από την ομάδα του Α.Ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ, του 19χρονου τερματοφύλακα Χαρχαλάκη Ρωμανού, προερχόμενο από τους Νέους Αθλητές Νίκης και του 19χρονου αριστερού μέσου Αϊδή Θόδωρα προερχόμενο από τον Αετό Πετρούσας Δράμας συμπληρώνεται  το ROSTER της ομάδας.

Για τον αυριανό αγώνα έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ο Γ.Σ.Α. θα αντιμετωπίσει τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ  στις 16:30 στο  γήπεδο των ΣΕΛΛΑΝΩΝ στο Προάστιο  Καρδίτσας. Για τον αγώνα αυτόν ο προπονητής Κος Αρσένος έχει να επιλέξει τους δέκα οχτώ ποδοσφαιριστές ανάμεσα από τους:

ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ-ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ-ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΜΠΟΥ-ΜΠΕΪΚΟΥ-ΠΑΤΣΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΖΕΝΟΥΝΗ-ΦΟΥΚΗ-ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ-ΒΟΥΡΔΑΚΗ-ΡΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΑΦΛΕΡΗ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Ι και ΙΙ – ΔΗΜΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΪΔΗ

Θα στερηθούμε των υπηρεσιών των τραυματιών, ΚΟΚΑ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΙΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, του ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ο οποίος έχει τέσσερες κίτρινες κάρτες από την περσινή περίοδο, του Αγασιώτη ο οποίος έχει προσωπική του υπόθεση και των ΑΡΑΠΗ-ΝΤΟΝΤΑ για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί το δελτίο τους.

Μετά τη σημερινή προπόνηση ο τ. πρόεδρος του Γ.Σ.Α. Μαρμαγκιόλης Ευάγγελος θα παραθέσει δείπνο στη ποδοσφαιρική ομάδα και τον ευχαριστούμε.

Έχει γίνει μία γιγάντια προσπάθεια από την Δ.Ε και το Δ.Σ του Γ.Σ.Α με τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν στην αρχή (έλλειψη γηπέδου, καθυστέρηση στην συγκρότηση των Δ.Σ κ.α) όλα αντιμετωπίσθηκαν στο μέγιστο βαθμό και πιστεύουμε ότι δημιουργήθηκε μία αξιόμαχη νεανική ομάδα, η οποία θέλει για τρίτη συνεχή χρονιά να καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ. Στην προσπάθεια αυτή έχουμε αρωγούς τους φορείς της πόλης, με πρώτο τον Δήμο Αλμυρού, τις επιχειρήσεις της περιοχής, τους φιλάθλους και τους πολίτες του Αλμυρού, τους οποίους καλούμε να συνεχίζουν να στηρίζουν την ιστορική μας ομάδα, ώστε να αναδείξουμε την αίγλη και την ιστορία του Γ.Σ.Α.


Σχετικά Άρθρα

Πότε θα γίνουν νέα Γ.Σ. και εκλογές στον ΓΣΑ – Αναρτήθηκε ο κατάλογος μελών του συλλόγου

Πότε θα γίνουν νέα Γ.Σ. και εκλογές στον ΓΣΑ – Αναρτήθηκε ο κατάλογος μελών του συλλόγου

Οι εκλογές στον ΓΣΑ θα πραγματοποιηθούν μετά από νέα γενική συνέλευση η οποία συγκλήθηκε για την…
Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου για το παιδικό τμήμα μπάσκετ Γ.Σ.Α.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου για το παιδικό τμήμα μπάσκετ Γ.Σ.Α.

Μετά την τεράστια επιτυχία του παιδικού τμήματος μπάσκετ Γ.Σ. Αλμυρού, το οποίο χθες μετά από ένα…