• 30 Ιουλίου, 2019

Δ.Τ. Ζέττας Μακρή για τη συμμετοχή της σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων

Δ.Τ. Ζέττας Μακρή για τη συμμετοχή της σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του πολιτικού γραφείου της Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ., κας Ζέττας Μακρή, σχετικά με τη συμμετοχή της σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου:

Με προτεραιότητα τον τόπο της

Άλλωστε αυτό είναι πασιφανές αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή της εκλογής της ασχολήθηκε με θέματα ύψιστου τοπικού ενδιαφέροντος, όπως το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Με συνεχή παρουσία σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας και ούσα συνεπέστατη στις κοινοβουλευτικές της υποχρεώσεις αλλά και πανταχού παρούσα η Ζέττα Μακρή φρόντισε παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα να βρίσκεται εδώ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ώστε να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις του νομού μας.

Η Παρασκευή ξεκίνησε με την παρουσία της βουλευτού στη διευρυμένη πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ. Εν συνεχεία, παρέστη στην έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ στην παραλία του Βόλου. Το Σάββατο η κ. Μακρή μετέβη στην Ψαράδικη βραδιά της Αγριάς ενώ την Κυριακή τίμησε με την παρουσία της την 113η επέτειο του ολοκαυτώματος στη Ν. Αγχίαλο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου παρακολούθησε αγώνες του πρωταθλήματος και δεν δίστασε να πανηγυρίσει όταν κέρδισε η ομάδα της Ελλάδας. Τέλος, καθ’ όλη την τριήμερη παρουσία της στο νομό Μαγνησίας παρακολούθησε την ακολουθία του Εσπερινού στον Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος και στον Ι. Ν. Αγίας Ειρήνης στον Βόλο.


Σχετικά Άρθρα

10η Εθελοντική Αιμοδοσία Ζέττας Μακρή με «Αλληλεγγύη»

10η Εθελοντική Αιμοδοσία Ζέττας Μακρή με «Αλληλεγγύη»

“Την 10η εθελοντική αιμοδοσία γιορτάζω μαζί με την «Αλληλεγγύη» και τους δεκάδες φίλους εθελοντές αιμοδότες και…
Η Ζ. Μακρή κεντρική ομιλήτρια στην ΟΝΝΕΔ για τη σχολική βία 

Η Ζ. Μακρή κεντρική ομιλήτρια στην ΟΝΝΕΔ για τη σχολική βία 

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν κεντρική ομιλήτρια…