• 26 Ιουλίου, 2019

Ποδόσφαιρο ΓΣΑ: Η Διοίκηση -με Αρσένο στον πάγκο;- στοχεύει στη Γ’ Εθνική

Ποδόσφαιρο ΓΣΑ: Η Διοίκηση -με Αρσένο στον πάγκο;- στοχεύει στη Γ’ Εθνική

Ένα κράμα από ρευστότητα, αβεβαιότητα, έλλειψη χρημάτων, αλλά και προσπάθειες αντιστροφής του κλίματος, με ελπίδες για τη Γ’ Εθνική, κυριαρχεί στον μεγάλο «ασθενή» του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, το τμήμα του ποδοσφαίρου δηλαδή.

Αυτά είναι κάποια απ’ όσα συνθέτουν την αντιφατική εικόνα των εξελίξεων που καρκινοβατούν στην ιστορική ομάδα.

Στη συνάντηση της περασμένης Πέμπτης 25 Ιουνίου παραβρέθηκαν μόνο 8 άτομα της Διοίκησης και η αιφνίδια παραίτηση του ενός (μόνο φραστική αρχικά και κατόπιν μάλλον την ανακάλεσε) δημιούργησε εντάσεις, αλλά εν τέλει οδηγεί μάλλον πλειοψηφικά το Σύλλογο στην πρόθεση να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική, με κύριο «αγκάθι» την εξεύρεση των χρημάτων που απαιτούνται για να λειτουργήσει το τμήμα, αντί να μπει στη νέα περιπέτεια διενέργειας συμπληρωματικών εκλογών.

Μέχρι στιγμής, όσοι ντόπιοι ποδοσφαιριστές απέμειναν να ενδιαφέρονται για να ενταχθούν στην ομάδα, αναμένουν στο …ακουστικό τους, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, εφ’ όσον βρεθεί και το μπάτζετ των 60 χιλιάδων ευρώ, ως το ελάχιστο που λέγεται πως απαιτείται.

Στην αναμονή διαδίδεται πως θα ήταν μέχρι πριν λίγες ώρες και ο προπονητής Στέλιος Αρσένος που είχε μεν παραιτηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο (μετά την ήττα έδρας από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 0-1), αλλά το έργο του συνολικότερα στον Αλμυρό κρίθηκε ως θετικό και απέσπασε τότε και τα εύσημα του αντικαταστάτη του Κώστα Βελιτζέλου.

Ο Αρσένος θα μιλούσε με ανθρώπους της Διοίκησης το βράδυ της Παρασκευής (ώρα εκτύπωσης της τοπικής εφημερίδας) και θα «έδιναν τα χέρια» για τη φετινή συνεργασία.

Απ’ όλα τα παραπάνω εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας, ότι οι εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) θα «τρέξουν» από το Σαββατοκύριακο και οι αναγνώστες -όλη την επόμενη εβδομάδα- θα ενημερώνονται από το internet και την ιστοσελίδα μας e-almyros.gr.

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…