• 22 Ιουλίου, 2019

Ευχαριστήριο Κ. Μαραβέγια

Ευχαριστήριο Κ. Μαραβέγια

Δημοσιεύουμε ευχαριστήριο του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια προς την εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» και την ιστοσελίδα www.e-almyros.gr:

Ευχαριστώ θερμά την εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού», καθώς και την ιστοσελίδα www.e-almyros.gr, για τη συμβολή τους στην ανάδειξη των θέσεων και προτάσεών μου καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Πρόκειται για δυο μέσα τα οποία αποδεικνύουν καθημερινά στην πράξη τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει ο επαρχιακός Τύπος στην εξέλιξη των γεγονότων σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο. Ο επαρχιακός Τύπος έχει την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών ακριβώς επειδή απηχεί τη φωνή των ίδιων των πολιτών.

Εύχομαι στον «Λαό του Αλμυρού» να συνεχίσει το δύσκολο έργο της ενημέρωσης με ευθύνη, επαγγελματισμό και συνέπεια, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, αποτελώντας βήμα έγκυρης πληροφόρησης και δημόσιου διαλόγου για την τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά μου ως Βουλευτής Μαγνησίας δεσμεύομαι ότι θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε προσπάθεια για τη στήριξη και ενίσχυση του περιφερειακού Τύπου στη χώρα μας.