• 4 Ιουλίου, 2019

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Επί θητείας μου 1.383.200 € για το Δήμο Αλμυρού

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Επί θητείας μου 1.383.200  € για το Δήμο Αλμυρού

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της υφυπουργού και υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ κας Μαρίνας Χρυσοβελώνη, σχετικά με τα έργα που προώθησε για την περιοχή του Αλμυρού:

Η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη επί θητείας της στο υπουργείο Εσωτερικών συνέβαλε με όλες τις δυνάμεις για την οικονομική ενίσχυση των Δήμων της Μαγνησίας μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Συγκεκριμένα η περιοχή του Αλμύρου χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 1.383.200 €.  Το ποσό αντιστοιχεί σε έργα:

  • Βελτίωση αγροτικής οδού στη θέση “Πλατάνια Ρέμα – Γαλή Κονάκια – Βράχος” της Δ.Κ. Αλμυρού
  • Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού
  • Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις
  • Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών .

 

Παράλληλα με πρωτοβουλία της υφυπουργού πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης σύσκεψη με τον Υφυπουργό κ. Σ. Γιαννακίδη με αντικείμενο την ολοκλήρωση του παραλιακού οδικού άξονα Νηές-Λεύκης Πτελεού.

Το αίτημα χρηματοδότησης του έργου με 1,5 εκ. ευρώ έγινε δεκτό, δεδομένου ότι από πλευράς Δήμου Αλμυρού έχει ήδη υποβληθεί ολοκληρωμένος φάκελος και το μόνο που απέμενε ήταν η δημοπράτηση για την ασφαλτόστρωσή του, συνολικού μήκους 12 χιλιομέτρων, κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Όπως δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη «Συνεχίζω την άμεση επαφή μου με τους πολίτες όπως έκανα ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Υπερασπίζομαι το έργο της τελευταίας τετραετίας. Υπερασπίζομαι τους Δήμους της Μαγνησίας.  Αποκτήσαμε σταθερότητα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας. Με τις επίπονες θυσίες όλων των πολιτών κατορθώσαμε να επιτύχουμε την ηρεμία στην ελληνική κοινωνία, την επίτευξη της επιζητούμενης ισορροπίας»

 

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…